Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyświetlanie koloru gracza online
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
glutek9
Witam. Zmieniłem ostatnio layout na stronie i pojawił się problem ze zmianą koloru wyświetlania się gracza online/offline. Jest szary w obydwu przypadkach a chciałbym zmienić na zielony online/czerwony offline. W folderze mojego layoutu są 2 pliki CSS: default.css oraz style.css. Gdy zmieniam nawet wszystkie kolory w tych plikach nic na stronie się nie zmienia. W pliku layout ścieżki z których ma wczytywać pliki są podane dobrze. Chciałem wkleić tutaj je pliki ale są za długie;/ Ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak jest?
Daiquiri
Daj link do strony bo tak, to można strzelać w nieskończoność. Strzelam, że albo nie ustawiłeś w ogóle stylu dla tego tekstu (a domyślny w przeglądarce masz taki jaki się wyświetla) albo nie masz ustawionego w ogóle koloru dla tego elementu i wczytuje styl nadrzędny albo używasz dwa razy tej samej nazwy stylu i nadpisujesz efekt.

Problem leży nie w plikach styli, ale w CSSie z pliku html/php dokładnie w tym miejscu:
  1. font {
  2. font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
  3. color: #565;
  4. }]

Narzucasz sobie na siłę ten kolor.
glutek9
Dzięki za pomoc. Problem rozwiązany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.