Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Pomoc
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Bango
Witajcie!
Jestem nowy na forum i jeśli to zły dział proszę o przeniesienie.

Jak ktoś zna Angielski i nie pobiera opłat za tłumaczenie prosiłbym o przetłumaczenie tekstu Angielskiego na Polski.
Jest to Kod PHP do Gry ja niestety nie znam Angielskiego , a z słownikami nic mi nie wychodzi z góry dziękuje.

Link do tekstu: http://wklej.to/JAWf

Trochę tego jest , ale z góry dziękuje.
Blame
Nie chcę cię martwić ale to jest 700 linijek słów. Nikt ci tego za darmo nie zrobi. Więc albo naucz się angielskiego albo napisz odpowiedniego posta w dziale "Oferta".
Bango
A znasz może coś do tłumaczenia przez neta? , bo kasy nie mam :/ , a bardzo zależy mi na tej grze.
-=Peter=-
translate.google.pl ;]
Bango
Dziękuje.

Temat można zamknąć , aby nie było offtopu.
Moli
No świetny temat smile.gif
ps. Google Translate Ci może pomóc, ale za bardzo się nim nie sugeruj, często takie kwiatki wywija że głowa mała smile.gif
chlebik
Dam Ci rade. Jesli ta "gra" opiera sie na wklepanych w kod na sztywno tekstach to ja bym od niej daleko uciekal.
Puciek
Cytat(Bango @ 4.02.2010, 19:38:24 ) *
A znasz może coś do tłumaczenia przez neta? , bo kasy nie mam :/ , a bardzo zależy mi na tej grze.
To znajdz prace i zarob. Kto nie placi ten nie wymaga, proste.
varez
Tez polecę google translate, albo bardziej ling.pl
Byleby nie ładować całego skryptu i klikać "tłumacz" biggrin.gif
Daiquiri
Cytat(Bango @ 4.02.2010, 19:28:14 ) *
Jak ktoś zna Angielski i nie pobiera opłat za tłumaczenie
Znam angielski, za tłumaczenie opłat nie pobieram, ale też nie tłumaczę 700 linijek tekstu, komuś kto jak mniemam pojawił się na forum tak szybko jak zniknie. To raz. Naprawdę, napisanie "proszę" niczego w tej kwestii nie zmieni... Ludzie opanujcie się! Często znajdzie się człowiek dobrej woli, który nie tylko pomoże, ale właściwie odwali za Was robotę - aczkolwiek nie przesadzajmy! Co innego napisanie skryptu do wysyłania e-maila, a co innego tłumaczenie 700 linijek tekstu. To dwa.

A po trzy, sądząc po strukturze tekstu do przetłumaczenia - nie przysiadłeś do tego za bardzo. Bo tak naprawdę po "odszyfrowaniu" pierwszych kilku pozycji, resztę można tłumaczyć korzystając tylko z rzeczowników (które "są" na ling.pl) - bo zdania są niemal identyczne.

Poza tym, ciekawi mnie dlaczego prosisz o przetłumaczenie na forum php, skoro, przynajmniej moim zdaniem, zadanie jest bardziej dla anglistów. Co do google translate - jest to świetne narzędzie, ale dla osób znających angielski.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.