Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] mysqli problem z zapytaniem SELECT ALL
Forum PHP.pl > Forum > PHP
MaxellGood
Witam!

Mój problem pojawia sie gdy uzywajac mysqli odpytuje moja bazę danych zapytaniem SELECT * bądź uzywajac SELECT na wybranych kolumnach tabeli (SELECT ime, nazwisko FROM...). Wynikiem bledu jest zerwanie polaczenia, a mianowicie komunikat: "Połączenie przerwane przez serwer". Wszytko jest ok gdy formulujac zapytanie wskaze jedna kolumne tabeli (SELECT nazwisko FROM...).

Uzywam Apache 2.2.14, PHP 5.2.12, MySQLa 5.1. Calosc uruchamiam pod Windows 7.

Z góry dziękuję za pomoc smile.gif
emtiej
proponuję reinstall całej całości, jeżeli nie pomoże zainstaluj webserv albo coś w podobie i zobacz czy będzie to samo. Też mam windows 7 i na webserv jest ok. Na windowsie nigdy serwera www nie instalowałem ręcznie, bo i poco się męczyć heh? biggrin.gif
MaxellGood
Cytat(emtiej @ 17.02.2010, 17:23:46 ) *
proponuję reinstall całej całości, jeżeli nie pomoże zainstaluj webserv albo coś w podobie i zobacz czy będzie to samo. Też mam windows 7 i na webserv jest ok. Na windowsie nigdy serwera www nie instalowałem ręcznie, bo i poco się męczyć heh? biggrin.gif

Robilem reinstalke, a nawet upgrade calosci smile.gif

I mam nowe informacje: otoz zauwazylem, ze polecenia mysqli dzialaja ale tylko te ktore nie zwracaja wynikow jako tablice asocjacyjne... i tak dla przykladu fetch_array(MYSQLI_NUM) dziala natomiast fetch_assoc() dla tego samego obiektu juz nie... Teraz jakos sobie poradze ale problem w tym, ze mam juz kilka klas zarządczych idealnie pasujacych z poprzedniego projektu i nie chce dać za wygraną ręcznie poprawiając całość winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.