Tutaj jest początek
echo "<center><h2>Edycja Zdjęć</h2>";
^^
Tak nie może być? Jeżeli można, to proszę o jakieś wskazówki jak mam uporządkować i ulepszyć kod.

Bo nie bardzo wiem z której strony ugryźć.
EDIT: Validator mi nic nie pomaga gdyż wywala "błędy" które wynikają z tego, że nie rozpoznaje składni PHP (np. w echo "pluje się" o cudzysłowia w które ujęte są polecenia echo)
Debugowałam skrypt włączając na początku skryptu funkcje aby wywalał mi wszystkie błędy i nic mi nie znalazł.
Zamieszczę może jeszcze główny dokument do którego powyższy jest includowany:
<?php session_start();
if(!session_is_registered("zalogowany")){
header("location:index.php");
}
?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <meta http-equiv="content-Language" content="pl"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css"> <meta name="author" content="Katarzyna Biernat"> <link rel="shortcut icon" href="icon.ico">
<script type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script> <script type="text/javascript"> tinyMCE.init({
mode : "textareas",
theme : "simple",
language : "pl",
skin : "default",
encoding : "utf8"
});
<div id="header"><a href="panel.php"> <p><a href="logout.php">Wyloguj
<?php echo $_SESSION['user']; ?></A></p> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=polski&page=glowna">Jęz. polski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=angielski&page=glowna">Jęz. angielski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=niemiecki&page=glowna">Jęz. niemiecki
</a></dd> <dd class="last"><a href="panel.php?id=edycja&jez=rosyjski&page=glowna">Jęz. rosyjski
</a></dd>
<dd><a href="panel.php?id=fotonew">Dodaj produkt
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=picdel">Edytuj produkty
</a></dd> <dd class="last"><a href="panel.php?id=wyglad">Wygląd
</a></dd>
<dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=polski&page=wspolpraca">Jęz. polski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=angielski&page=wspolpraca">Jęz. angielski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=niemiecki&page=wspolpraca">Jęz. niemiecki
</a></dd> <dd class="last"><a href="panel.php?id=edycja&jez=rosyjski&page=wspolpraca">Jęz. rosyjski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=polski&page=kontakt">Jęz. polski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=angielski&page=kontakt">Jęz. angielski
</a></dd> <dd><a href="panel.php?id=edycja&jez=niemiecki&page=kontakt">Jęz. niemiecki
</a></dd> <dd class="last"><a href="panel.php?id=edycja&jez=rosyjski&page=kontakt">Jęz. rosyjski
</a></dd>
<dd><a href="panel.php?id=pass">Zmień hasło
</a></dd> <dd class="last"><a href="panel.php?id=user">Utwórz nowego użytkownika
</a></dd>
<script type="text/javascript"> // <![CDATA[
new Menu('menu0');
// ]]>
<?php
if(isset($_GET['id'])){
switch($_GET['id']){
//EDYCJA
case "edycja":
include("edycja.php");
break;
//OFERTA
case "picnew":
include("picnew.php");
break;
case "picdel":
include("picdel.php");
break;
case "correct":
include("correct.php");
break;
case "upload":
include("upload.php");
break;
case "fotonew":
include("fotonew.php");
break;
case "edit":
include("edit.php");
break;
case "pass":
include("pass.php");
break;
case "edycja":
include("edycja.php");
break;
case "user":
include("user.php");
break;
case "wyglad":
include("wyglad.php");
break;
case "fotoedit":
include("fotoedit.php");
break;
//KONIEC
default:
include("default.php");
break;
}
}
else{
include("default.php");
}
?>
<!--<a href="logout.php">Wyloguj!</a> -->
<a href="mailto:k.biernat0@gmail.com">Designed
& Coded by Katarzyna Biernat</a> </div>
</body>
</html>
Dodam że wszystkie inne podstrony działają, więc błąd wynika bezpośrednio ze skryptu zamieszczonego na początku tematu.
EDIT 2: Poprawiłam do Center - wsadziłam je do skryptu i wyechowałam (zmieniłam to też na górze w temacie).