Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Formularz i wysyłanie go na mail
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
gary1991
Witam

Mam problem bo dziś przez cały dzień szukałem dobrego skryptu który po prostu dane z formularza wszystkie ma mi wysyłać na email wiele niby działało pisało że wiadomość wysłana ale nic nie dochodziło czy mógłby ktoś mi podać jakiś dobry przygotowany formularz do tego aby wysyłało na mail a ja sobie go już obrobie
cook
Mam rozumieć, że wysyłałeś go używając funkcji mail()? Jeśli tak to sprawdź czy Twój serwer ją obsługuje.
gary1991
Hmmm ale chodzi o serwer strony czyli póki co mam na yoyo bo dopiero jak wszystko zrobię to wrzucę na inny serwer a pocztę mam na interii
kipero
Na Yoyo są jakieś limity na wysyłanie maili przez PHP(bodajże 10 dziennie), ale wysyłać można. Zobacz czy nie masz tej wiadomości np. w folderze ze spamem na skrzynce.
gary1991
Nie ma to może polecicie mi jakiś dobry skrypt który powysyła mi te dane na mail
Ociu
Polecam PHPMailer.
gary1991
I dzięki temu skryptowi formularz który ktoś wypełni na mojej stronie prześle się do mnie na mail?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.