Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosze o pomoc w tworzeniu skryptu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
maltes
Ja mam taką prośbe potrzebny mi jest skrypt php który bedzie mi umożliwiał podmienianie newsów od strony przeglądarki
ma to dziełać w ten sposób ze poprzez zalogowanie bede mógł usunąć lub podmienić jakieś wiadomości na stronie poprzez przglądarce
oczywiście hasło i login ja tylko bede znał
nieznam sie zabardzo na php moja wiedza jest znikoma i nieporadze sobie z tym
mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś uczynny i pomoze mi w tym
z góry dzienkuje za pomoc sad.gif
halfik
Sorry stary, ale tutaj nic darmo nie dają. Poszukaj gdzieś na sieci, system newsów to jeden z najbardziej popularnych skryptów, zatem jest ego trochę.

P.S A Ty pracowałbyś dla kogoś powiedzmy przez 1h za darmo jak mógłbyś w tym czasie zrobić coś dla siebie lub w ciągu tej 1h zarobić np. 30zł na korepetycjach or something?
tiraeth
Pamiętam, że Cudi napisał taki skrypcik... wystarczy mała modyfikacja i będzie dziobać...

Link: [php] Przykład skryptu z... by Cudi

mam nadzieję, że moderatorzy, opiekunowie i admini się nie obrażą, że daję linki do innych for...
maltes
dzienks jedynu uczynny na tym forum
nie wiem jak ci sie odwdzięczyć
jeszcze raz dzienks
scanner
Kup mu dobry monitor, jak nie wiesz jak sie odwdzięczyć.
Pomoc nie polega na kopaniu dziury, tylko pokazaniu, gdzie leży łopata, jak to jest w jednej sygnaturce na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.