Mam problem- zrobiłem formularz w programie Dreamweaver z "opcją" dodawania pliku i chciałbym aby dane z formularza były wysyłane na mojego maila, wszystko działa tylko nie wysyła mi pliku na maila, są same dane. Pomyślicie pewnie ... "o Boże takich postów było setki skorzystaj z opcji szukaj" ... i korzystałem i przeglądnąłem setki postów o tej tematyce do tego setkę tutoriali i polskich i angielskich i nic. Problemem jest to, że to moja pierwsza strona a jeśli chodzi o języki programowania to moja wiedza jest taka, że wiem że są takowe i to wszystko. Totalnie nic mi nie wychodzi jeśli chodzi o ten formularz. Mój skrypt php wygląda tak:
<?php //--------------------------Set these paramaters-------------------------- // Subject of email sent to you. $subject = 'Kontakt'; // Your email address. This is where the form information will be sent. $emailadd = 'mail@asd.pl'; // Where to redirect after form is processed. $url = 'http://www.asd.pl/'; // Makes all fields required. If set to '1' no field can not be empty. If set to '0' any or all fields can be empty. $req = '1'; // --------------------------Do not edit below this line-------------------------- $text = "Results from form:\n\n"; $space = ' '; $line = ' '; foreach ($_POST as $key => $value) { if ($req == '1') { if ($value == '') } if ($j >= 20) $j = 20 - $j; for ($i = 1; $i <= $j; $i++) {$space .= ' ';} $conc = "{$key}:$space{$value}$line"; $text .= $conc; $space = ' '; } ?>
Bardzo proszę powiedzcie mi co mam dopisać, co zrobić, żeby wysyłało mi na maila razem z załadowanym plikiem. Prosiłbym też o pomoc w jak najprostszym słownictwie.
Z góry dziękuję i wiem, że pewnie Wam ta sprawa wyda się banalnie prosta, ale dla mnie to już jest 8-dniowa katorga.
Pozdrawiam.