Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Błędy indeksoania function.fsockopen
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
tracer0012
Witam

Otóż w dziale diagnostyka --> blędy indeksowania wyskoczyło że nie znaleziono url dla http://www.......com.pl/function.fsockopen , w mojej sitemap nie mam w ogole takiej zadnej strony, nie wiem co na to poradzic ? Tegie glowy co wy na to ? Czy to jest jakas funcka ktora musze zalaczyc czy co ? w google nie znalazłem odpowiedzi na moj problem, moze ktos mial tez taki problem, prosze o odpowiedz.

ktos mi napisał że " Masz włączone wyświetlanie błędów PHP i w jednym z twoich skryptów wystąpił błąd, w funkcji fsockopen "

aczkolwiek nie wiem jak to rozwiązac.... jak myslicie co z tym fantem ? korzystam z joomla

Gdzie znajde plik php.ini questionmark.gif? On jest w jakims katalogu na ftp ? czy jest on na serwerze u mojego dostawcy questionmark.gif?
kipero
Dodaj na początku swoich skryptów linijkę:

Błędy nie będą się wyświetlać. Lepiej jednak zlokalizować miejsce w skrypcie, gdzie ta funkcja wywala błąd i to naprawić.
Co do php.ini to zależy od dostawcy.
tracer0012
wiec jak zlokalizowac problem questionmark.gifquestionmark.gif Ja wymiekam......... :/

dodałem error reporting i dalej jest ten błąd, dodałem do do pliku index bo własciciel serwera powiedział ze cos takiego nie ma sensu zeby dodac do php.ini ten eror reporting .

CO DALEJ questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.