Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][JavaScript][PHP]cuda na IE-6 i FF 3.6.2 polskie znaki
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
neo1986kk
na FF bark kodowania polskich znaków w alercie js chociaz wszystko jest ustawione na UTF-8.
w IE po wejsciu z linku wogóle nie ma nic, po czym po kliknięciu przycisku odśwież pojawia się strona bez polskich znaków, po czym po ponownym kliknięciu przycisku odśwież pojawia się wszystko dobrze:P

ale dziwi mnie to żę po kliknięciu w link nic sie nie pokazuje i to się dzieje również na podstronach. Dodam że strona jest podzielona dla zalogowanych i niezalogowanych

1. if (isset($session['a'])
  2. {
  3. instrukcje
  4. }
  5. else
  6. {
  7. inneinstrukcje
  8. }

Czy tu przeglądarki mogą się gubić? Powiem jeszcze że tak się dzieje tylko na jednym komputerze, w sumie to na jednym do których mam dostęp, nie wiem na ilu jeszcze moze sie tak dziać, w każdym razie wolałbym żeby się tak nie dzialo, zobaczę jeszcze po resecie.
piotrooo89
a możesz pokazać jak wygląda ta strona? bo tak na oko to wiesz, chłop w szpitalu umarł.
neo1986kk
dodałem fukcję zmieniającą utf16 na utf i poszło, a co do IE to pewnie szukał innego pliku js bo mialem waruek jezeli IE to aaa.js a tego pliku nie mam na serwerze, także myślę że temat do zamknięcia będzie, na początku sie troche przeraziłem. Szkoda ze nie da się tak szybko poprawić css dla IE szeczgólnie że menu jest w pozycji Fixed. Ehh pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.