Witam,

Potrzebuję kogoś, kto zrobi mi prosty skrypt wg moich wymagań php/mysql. Część pracy zrobiłem sam. O co mi chodzi

1. dwie tabele połączone relacją jeden do wielu – klient i produkty klienta
2. kod php, który wkleje w swoją stronę – ma wyświetlać wyniki wyszukiwania wg zadanych kryteriów w moim wypadku produkt – to zrobiłem, pozostaje wyłącznie podpięcie wyników z formularza na stronie. To ma być tylko proste wyszukiwanie z przekierowaniem na podstronę Klienta
3. podstrona Klienta ma zawierac informacje adresowe i liste wszystkich dodanych przez niego produktow z mapą Googla (fajny i prosty bajer;)) – po prostu tekstowa lista, bez zdjęć, innych bajerow etc – proste i szybkie
4. klient ma mieć możliwość dodania, usuniecia i edycji swoich produktow – najlepiej najlepiej tym stylu:
produkt1, producent1, cena -> edytuj, kasuj
produkt2, producent2, cena -> edytuj, kasuj
dodaj nowy produkt
5. panel admina – potrzebuję wyłącznie posortowanej listy z niektórymi danymi klienta, logiem, hasłem, i mailem (posortowane wg wojew, miasta etc). Muszę tylko mieć możliwość dodania klienta i jego skasowania wraz z połączonymi relacją jego produktami (!)
6. hasło i login przydzielam klientowi sam – na początek bez bajerów

Skrypt ma być prosty, bezpieczne logowanie, wg moich wymagań – bez wodotrysków, usprawnień etc.
Propozycję terminu wykonania i ceny poproszę na prv;)

Pozdrawiam,
Tomek