Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukuję nauczyciela/ki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Shadi
Cześć wszystkim,
Jestem nowy na tym forum, w ogóle na froncie programowania jestem nowy worriedsmiley.gif , chciałbym nauczyć się tworzyć dobre aplikacje internetowe.
Zaopatrzyłem się w tą książkę o php :
książka o php którą mam ;p

Jednak z mojego samozaparcia niewiele widać, jakieś tam podstawy liznąłem, ale nic wielkiego, wolałbym od początku zacząć ale porządnie.
Poszukuje kogoś, kto drogą elektroniczną (skype, e-mail, gg) nauczy mnie programować.
Za cel stawiam sobie stworzenie własnej strony internetowej, z małym CMS'em
a. za pomocą zwykłego php

b. ta sama strona (albo nowa inna ) za pomocą frameworka kohana (lub innego np zf)

interesują mnie tylko poważne oferty,
co do wynagrodzenia to nie bardzo wiem jaka jest stawka , więc uznajmy że porozmawiam z chętnymi osobami indywidualnie
proszę pisać na PW.

PS. Jeśli naruszyłem zasady forum , lub temat jest źle zaznaczony, w złym miejscu , proszę o poradę jak poprawić błąd, nie jestem kłótliwy, na pewno się dogadamy.
SHARKI
zapomnij nikt za friko ci tu nie pomoże, no chyba ze rzucisz 35 zl za godzinę to może się ktoś znajdzie, ale i tak potem stwierdzi ze nie warto
nospor
Cytat
zapomnij nikt za friko ci tu nie pomoże,
Ja bym do Ciebie na korki nie poszedl. Nawet ze zrozumieniem prostego zdania nie umiesz przeczytac a co dopiero komus cos wytlumaczyc
Cytat
co do wynagrodzenia to nie bardzo wiem jaka jest stawka , więc uznajmy że porozmawiam z chętnymi osobami indywidualnie
Czy Twoim zdaniem to oznacza, że Shadi szuka jelenia za darmo?

Sorki, że tak piszę, ale drażni mnie takie "nabijanie" postów. Nie masz do napisania nic w temacie to nie pisz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.