Witam
Od wielu juz lat zajmuje sie komputerami, serwisowalem je, skladalem, naprawialem. Mam opanowanych wiele dziedzin (sprzet, oprogramowanie Windows, Unix/BSD, GNU/Linux itp.). Posiadam wlasny serwer hostingowy. Mam pomysl na pewna strone, zaczelem ten pomysl realizowac. Stronka zaczela funkcjonowac, dziala juz na niejw iekszosc rzeczy. Jest oparta na joomli i dodatkowych modulach delikatnie przeze mnie konfigurowanych czy delikatnie modyfikowanych na moje potrzeby. Niestety sa elementy, w ktorych sobie sam nie jestem w stanie poradzic. Niestety potrzebna jest wiedza z zakresu programowania PHP/MySQL. Ja tej wiedzy nie posiadam i mimo wielu prob chyba posiadal miec nie bede (nie umiem zapamietywac nazw funkcji i sposobu ich dzialania, gdyz nie potrafie zapamietywac rzeczy abstrakcyjnych, ktorych nie mozna sobie jakos logicznie tlumaczyc).
Stad tez zapraszam do wspolpracy kogos, kto posiada mozliwosci rozwijania, juz istniejacego (nie duzego) kodu.
Jezeli jestes osoba mloda, energiczna, i chcesz cos budowac, nawet jezeli dopiero rozwijasz sie w kwestii programowania PHP, chetnie podejme wspolprace.
Proponuje tutaj wspolprace na zasadzie wspoltworzenia strony. To znaczy, kiedy strona zacznie dzialac, dzielimy sie uczciwie zyskami.
Zainteresowany? Proszeo kontakt na GG:2941385, ICQ:126530466 lub email: marcin@marcinwilk.eu .