Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Formularz zamówienia produktów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
sebsoniki
Witam wszystkich,

Chciałbym stworzyć formularz zamówienia na moja strone www którą tworzę. Formularz bedzie mial do wyboru 10 produktów. Zależy mi na tym żeby w formularzu były miniaturki zdjęć produktów poniżej cena produktu (stała) i pole wyboru ilości sztuk. Poniżej chciałbym aby było pole wyboru formy dostawy i cena dla poszczególnej formy (stała). Po wyborze poniżej byłaby wartośc zamówienia która najpierw mnozyłaby ilość z ceną wybranych porduktów i dodawała cene przesyłki. Poniżej już noramlne "formularzowe" dane kontaktowe (imię, nazwisko, adres, e-mail itp...). Formularz miałby być wysyłany na mój e-mail.

Przesyłam link z przykładem i jednocześni wzorem jak chciałbym to rozwiązać:
http://nie-siwiej.pl/kupuje.php
tehaha
masz jakieś konkretne pytanie, czy tylko chciałeś się pochwalić co chcesz zrobić?
thek
To ma być pytanie czy szukanie osoby, która Ci to wykona? Powiedz w czym problem, jakie pytanie bo temat przeniosę do Poszukiwaczy. Na razie wyląduje w Przedszkolu.
sebsoniki
nie chcialem sie chwalic. Chce kogos kto bedzie w stanie napisac najwazniejsza czesc tego formularza czyli: obrazki w formularzu, wybor ilosci produktu, przypisane ceny produktow i przesylki oraz funkcje sumowania wartosci zamowienia (na podstawie wybranych produktow i formy przesylki) jezeli nie moge liczyc tu na Wasza pomoc to przepraszam ze wogole zaczalem ten temat
-jarek-
Nie denerwuj się wklej kod strony ("to co napisałeś") i zadaj odpowiednie pytanie a na pewno ktoś Ci pomoże.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.