Na bierząco korzystam z forum, ale dzisiaj nie znalazłem rozwiązania nurtującego mnie problemu. Otóż problem jest następujący:
Mam taki bardzo długi formularz, którego ja nie tworzyłem. Musze z niego zrobić trzystronicowy. Nie mam pomysłu jak się za to zabrać... myślałem nad rozwiązaniem js, ale nei wiem, czy nie popsuje to modelu wysyłania. również rozwarzałem stworzenie trzech zakładek, ktore po kliknieciu robia sie visible, a pozostałe dwie robi hidden, ale tez nei wiem jakie to będzie miało odzwierciedlenie przy POST. Poniżej formularz:
<table align="center"> <form action="" name="zglos" method="post"> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> <td> Nazwisko: </td> </tr> <tr> <td> <input type="text" name="nazwisko" /> </td> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> <td> </tr> <tr> <td> Nazwisko: </td> </tr> <tr> <td> <input type="text" name="nazwisko_dwa" /> </td> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr> </tr> <tr><td><input type="button" value="Wyślij" style="background:#3768a0; border:#3768a0 1px solid; color:#FFFFFF; font-family:Trebuchet, Arial, sans-serif;; font-size:12px;" name="yes" /> <input type="button" value="Reset" style="background:#3768a0; border:#3768a0 1px solid; color:#FFFFFF; font-family:Trebuchet, Arial, sans-serif;; font-size:12px;" name="reset" /> </table> </div> </div>
Bardzo proszę o pomoc