$link=mysql_query("SELECT serwers_ip, serwers_name, serwers_hosting, serwers_id FROM " . SERWERS_TABLE); { "disable" => 0, "ip" => $wiersz['serwers_ip'], // serevr ip:port, "template" => "default.html", "name" => $wiersz['serwers_name'], "gameurl" => "halflife", "nicklength" => "20", "mapurl" => "../map_img/halflife2", "mapext" => "jpg", "applaunch" => "30", "ha" => $wiersz['serwers_name'], //nazwa "ha_mail" => $wiersz['serwers_hosting'],// sponsor "timeout" => 1 ); }
Moim celem jest żeby pobierano mi dane które chce z bazy i robiono z nich taki kod
"disable" => 0, "ip" => $wiersz['serwers_ip'], // serevr ip:port, "template" => "default.html", "name" => $wiersz['serwers_name'], "gameurl" => "halflife", "nicklength" => "20", "mapurl" => "../map_img/halflife2", "mapext" => "jpg", "applaunch" => "30", "ha" => $wiersz['serwers_name'], //nazwa "ha_mail" => $wiersz['serwers_hosting'],// sponsor "timeout" => 1 );
Każda linijka w bazie to jeden taki kod. muszę wyświetlać dane np. {ip} tak. i przez to nie wiem jak osiągnąć mój cel.
Wg. mnie kod jest dobry, a wyświetla mi tylko pierwszy wynik. Nie wiem czemu ale nie powtarza kodu który chcę tak jakby while($wiersz=mysql_fetch_array($link))
nie działało?