Witajcie,
poszukuję kodera (programisty php), który będzie w stanie kontynuować pracę rozpoczętą przez kogoś innego. Niestety poprzednik z powodów osobistych nie był w stanie pracować nad projektem.
Cała witryna ma być serwisem informacyjnym oraz konkursowym, dlatego też osoba biorąca się za projekt musiała by umieć wdrożyć w witrynę system tego typu: https://www.justpay.pl/smscodes/
Niestety nie mogę zdradzić wielu szczegółów na forum, co mam nadzieję zainteresowani rozumieją. Wszelkie szczegóły wszystkim zainteresowany będą wysyłane oddzielnie, wystarczy wysłać swoje zgłoszenie pod adres mailowy r_gorniak@o2.pl - z wymagań z mojej strony na pewno należy zaliczyć: system newsów, artykuły, sondy, system zdjęcia tygodnia, kategorię zdjęć z ich rozbudowanym opisem, panel użytkownika, wiele stron statycznych, zaimplementowanie Facebooka, dodanie ostatnich aktywności użytkowników i kilka innych funkcji, które wyjaśnię szczegółowo mailem. Nie są to jak wierzę funkcje nadzwyczajne (nie licząc system dodawania contentu przez system sms-owy) dlatego z góry zaznaczam iż wynagrodzenie za skończenie projektu nie będzie najwyższych lotów stad firmy bądź freelancerzy biorący spore stawki mogą od razu wątek skreślić - niemniej chętnie wysłucham sugestii dotyczących płacy za wykonanie całości. Dodam, że wcześniejszy programista wymagał za całość 600zł.
PS. Grafika, jej pocięcie i wstępne elementy jak rejestracja i newsy są w dużej części gotowe.
Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia!
Zaznaczam dodatkowo iż wynagrodzenie może być wyższe!