Chcę zrobić wew. system pocztowy tzn. Tak jak w każdej grze on-line np.: Ogame czy the crims.
Czy to wykonać z mysql? czy z czymś innym?
Narazie napisałem ogólny kod, który nie działa(miałem przerwę z programowaniem).
<?php $id = $_SESSION['id']; print " <form method='post' action='poczta.php'> <center> Do: <input type='text' size='100' name='do' autofocus><br> Temat: <input type='text' size='100' name='temat'><br> <textarea name='tresc' width='200' height='200'></textarea><br> <input type='submit' name='send'><br> </center> </form>"; if ($_POST['send']) { } if ($sql == true) { } print " <center> <table border='1'> <tr> <td><b>Od</b></td><td><b>Temat</b></td><td><b>Data</b></td> </tr>"; if ($row["przeczytane"] == 0) { printf("<tr style='background-color: #CCC;'><td><b>%s</b></td><td><b>%s</b></td><td><b>%s</b></td></tr>",$row["od"], $row["temat"], $row["data"]); } else { printf("<tr style='background-color: #FFF;'><td><b>%s</b></td><td><b>%s</b></td><td><b>%s</b></td></tr>",$row["od"], $row["temat"], $row["data"]); } } print " </table> </center>"; ?>
Pewnie narobiłem sporo błędów

Z góry dzięki za pomoc