Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Napisanie bazy danych
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
SoloVT
Witam potrzebuje dobrego programisty php i mysql. Przejdzmy do konkretów, tak więc potrzebna jest mi osoba ktora napisze mi plik SQL ktory będzie dodawał bazę danych mojej strony. Posiadałem takową ale przez jakis przypadek usunol mi ja moj brat i strona nie nadaje się do użytku... sad.gif Osobe chętną proszę o kontaktna GG: 25994235
Wodzu
Cytat(SoloVT @ 20.09.2010, 22:39:45 ) *
Witam potrzebuje dobrego programisty php i mysql.

Nie wątpię...
Przejdzmy do konkretów, tak więc potrzebna jest mi osoba ktora napisze mi plik SQL ktory będzie dodawał bazę danych mojej strony.

1. CREATE DATABASE baza_danych_twojej_strony;

Posiadałem takową ale przez jakis przypadek usunol mi ja moj brat i strona nie nadaje się do użytku... sad.gif

Współczujemy...

Powiem jeszcze tak: nie jestem zwolennikiem tego typu podsumowywania wypowiedzi (chciałem użyć słowa: 'ofert', ale chyba to nie na miejscu), ale szanowny autorze! Wypadałoby jakieś granice przyzwoitości mieć i ich nie przekraczać. Jeśli nie masz wystarczającej wiedzy merytorycznej pozwalającej na 'przejście do konkretów', to chociaż nie rób błędów ortograficznych!

Prawdopodobnie chodzi Ci o odtworzenie skasowanej bazy danych. Hmm. To tak jakbyś prosił o nowy silnik do samochodu, nie mówiąc jaki to samochód, jakiego używa paliwa i tak dalej i tak dalej. Gdybyś chociaż określił, na czym strona jest zbudowana (Joomla na przykład?), może ktoś chętny znalazłby się do pomocy - aczkolwiek chyba nie w tym dziale...

Szczerze życzę powodzenia, pozdr.
SoloVT
Cytat(Wodzu @ 21.09.2010, 00:20:09 ) *
Powiem jeszcze tak: nie jestem zwolennikiem tego typu podsumowywania wypowiedzi (chciałem użyć słowa: 'ofert', ale chyba to nie na miejscu), ale szanowny autorze! Wypadałoby jakieś granice przyzwoitości mieć i ich nie przekraczać. Jeśli nie masz wystarczającej wiedzy merytorycznej pozwalającej na 'przejście do konkretów', to chociaż nie rób błędów ortograficznych!

Stary nie będziesz mnie pouczał, nie jesteś moją nauczycielką od polskiego, a tak w nawiasie to nie mieszkam juz kilka lat w Polsce i polską pisownie znam na poziomie podstawówki.

Jak nie jesteś zainteresowany zrobieniem bazy danych dla mnie to się nie odzywaj.
Wykrywacz
To znak że trzeba wrócić do Polski i skończyć podstawówkę. Potem należy przeczytać post Wodza jeszcze raz, tym razem korzystając z nabytych umiejętności zwanych czytanie ze zrozumieniem, będzie ci to niezbędne jeżeli chcesz iść do gimnazjum, albo co trudniejsze do średniej.
SoloVT
Cytat(Wykrywacz @ 21.09.2010, 15:14:48 ) *
To znak że trzeba wrócić do Polski i skończyć podstawówkę. Potem należy przeczytać post Wodza jeszcze raz, tym razem korzystając z nabytych umiejętności zwanych czytanie ze zrozumieniem, będzie ci to niezbędne jeżeli chcesz iść do gimnazjum, albo co trudniejsze do średniej.

Uwierz że nie potrzebuje tego smile.gif skończyłem szkołe w kraju w którym mieszkam i to mi wystarczy ziom.
wookieb
Cytat(SoloVT @ 21.09.2010, 14:58:48 ) *
Stary nie będziesz mnie pouczał, nie jesteś moją nauczycielką od polskiego, a tak w nawiasie to nie mieszkam juz kilka lat w Polsce i polską pisownie znam na poziomie podstawówki.

Więc szukaj ludzi do tego zadania w innym "khraju" skoro z polakami nie umiesz się porozumieć na poziomie. Poza tym jak wspomniano... podałeś za mało danych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.