Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][JavaScript]Jak oznaczyć aby to było dla tego skryptu? o.O HELP!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Cassino
Otóż mam taki problem ponieważ zrobiłem u siebie na forum to: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17...oller/index.htm
i niestety mam problem iż nie wiem jak mam oznaczyć np tekst ( tutaj tekst ) tak aby to akurat ten tekst który dałem w (**) był podpisany pod ta modyfikacje tongue.gif w instrukcji tego nie podali o ile dobrze widze pomożecie?
Silny
do tego masz gotowe mody na forum. jaki silnik forum
questionmark.gif
Cassino
napisałem phpbb by przemo
Silny
w tym poście nie zauważyłem czegoś takiego winksmiley.jpg looknij na przemo.org bo jest taki mod winksmiley.jpg
Cassino
Silny, a możesz dać kompletny link do takiej podobjem modyfikacji?. a może mówimy o czymś innym to powiem jeszcze raz:

Potrzebuje takiej modyfikacji aby na str głównej np pod headerem miałbym takie okienko z ostatnimi konkursami, pojedynkami i jakiś ranking i potrzebuje takiego skryptu ponieważ chciałbym aby np w 1 okienku były konkursy i za np przykładowo 10 sec zmieni się na pojedynki i tak w kółko tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.