mam taki oto problem, stworzyłem formularz, oraz plik mailer.php które załączam niżej
Nagrobek pojedynczy: <input type="radio" name="pojed" value="Tak" />Tak Nagrobek podwójny: <input type="radio" name="podw" value="Tak" />Tak Grobowiec: <input type="radio" name="grobow" value="Tak" />Tak Umieszczenie kwiatów (wieniec lub donica): <input type="radio" name="kwiat" value="Tak" />Tak Woskowanie: <input type="radio" name="wosk" value="Tak" />Tak Odnawianie liter na nagrobku (złote lub srebrne): <input type="radio" name="odn" value="Tak" />Tak Dokumentacja fotograficzna:<br> E-mail: <input type="radio" name="majl" value="Tak" />Tak Poczta: <input type="radio" name="poczta" value="Tak" />Tak </form>
<? $wyslij = "Imie: $imie Nazwisko: $nazwisko Ulica,numer domu/mieszkania: $adres Kod pocztowy: $kod Miejscowośc: $miejscowosc Telefon: $telefon Email: $email Imie zmarlego: $imiez Nazwisko zmarlego: $nazwiskoz Data śmierci: $datas Nagrobek pojedynczy: $pojed Nagrobek podwójny: $podw Grobowiec: $grobow Kwiaty: $kwiat Woskowanie: $wosk Odnawianie liter: $odn foto przez E-mail: $majl foto przez Poczta: $poczta Dodatkowe informacje: $dodatkowei"; ?>
a na maila po wypełnieniu rubryk przychodzi mi:
Imie:
Nazwisko:
Ulica,numer domu/mieszkania:
Kod pocztowy:
Miejscowośc:
Telefon:
Email:
Imie zmarlego:
Nazwisko zmarlego:
Data śmierci:
Nagrobek pojedynczy:
Nagrobek podwójny:
Grobowiec:
Kwiaty:
Woskowanie:
Odnawianie liter:
foto przez E-mail:
foto przez Poczta:
Dodatkowe informacje:
Wszystko ok, tylko co dzieje się z informacjami którymi wypełniam formularz?
Czy formularz musi znajdowac sie w pliku php? czy moze w html tak jak to u siebie mam?
Jestem początkujący, prosiłbym o pomoc
Pozdrawiam