Mam problem z moim kodem, sytuacja wygląda tak:
Mam na jednej stronie wyświetlonych użytkowników z bazy danych, każdy ma inne ID. Przy nazwie każdego użytkownika widnieją dwa pola z możliwością wpisania danej ilości kartek darmowych oraz kartek płatnych i obok każdego z userów jest przycisk zapisz. Kiedy wpiszę liczbę np. kartek darmowych w ilości 45 dla użytkownika z id_konta = 9, to zmieni również tę liczbę dla wszystkich innych użytkowników, a nie dla jego jednego.
Dodam że zmienna $wiersz[id_konta] wyświetla przed kodem różne id dla każdego z userów (takie jakie jest przyporządkowanie w bazie). Co mam zrobić ze zmienną $wiersz[id_konta] żeby zmieniało dane tylko dla konkretnego z userów ?
<?php function mail_do_uzytkownika($id_konta) { $id_konta = (int) $id_konta; $wynik=pytanie_baza("select email,imie,nazwisko from ".PREFIX."konta where id_konta='$id_konta'"); if($wynik) { { $wiersz['email']=zbazy($wiersz['email']); $wiersz['imie']=zbazy($wiersz['imie']); $wiersz['nazwisko']=zbazy($wiersz['nazwisko']); $imie_nazwisko=$wiersz['imie'].' '.$wiersz['nazwisko']; } // ustawienie // ustawienie ilości kartek darmowych $zapytanie2 = "UPDATE emax_konta SET ilosc_darmowych = '$ilosc_darmowych' WHERE id_konta = $wiersz[id_konta]"; // ustawienie darmowych platnych $zapytanie = "UPDATE emax_konta SET ilosc = '$ilosc_platnych' WHERE id_konta = $wiersz[id_konta]"; } // wyswietlenie ilosci kartek platnych $zapytanie = "SELECT ilosc FROM emax_konta WHERE id_konta= $wiersz[id_konta]"; // wyswietlenie ilosci kartek darmowych $zapytaniea = "SELECT ilosc_darmowych FROM emax_konta WHERE id_konta= $wiersz[id_konta]"; ?>