Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [WOLONTARIAT] Gra internetowa
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
jawka7
Witam serdecznie!

Jestem programista, moimi specjalnościami jest PHP i inne języki przeglądarkowe. Aktualnie zaczynam szkolić się JAVY. Mam pewien pomysł na grę i szukam ludzi do współpracy. W zależności od tego jaka mocna będzie ekipa tym nasza gra będzie bardziej zaawansowana.

Mam dwie wizje pierwsza gra przeglądarkowa o tematyce administracyjnej druga wojenna MMO RPG. Nie chce zdradzać za wiele szczegółów zainteresowanych zapraszam pod gg: 5678353

P.S.
Interesuje mnie jedynie współpraca z poważnymi sumiennymi programistami i grafikami z potwierdzonymi umiejętnościami!
Spawnm
Płacisz?
jawka7
Procent z udziałów, nie ma łatwo winksmiley.jpg Wspólna praca i wspólne zarobki nawet jeśli coś nie wypali to pozostaje nam to czego się nauczymy. Kiedyś ktoś mi powiedział że aby być dobrym programistą trzeba programować nawet jeśli nie wiadomo czy to się uda a na pieniądze przyjdzie kiedyś czas winksmiley.jpg Zapraszam serdecznie do współpracy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.