mam problem z przeglądarką IE (wersje 7 i 8; na innych wersjach nie sprawdzałem). Mianowicie stworzyłem stronę, która działa prawidłowo na Firefox-ie i Chrome, ale Internet Explorer wyświetla komunikat: "Program internet explorer nie może odtworzyć witryny internetowej http://edu-tm.za.pl/index.php?strona=kontakt Operacja przerwana.". Po czym następuje przekierowanie do strony błędu IE: "Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web [...]".
Poszukałem trochę z Google i mimo tego, iż na kilku forach proponowano rozwiązania, to okazywały się one być nieskuteczne w moim przypadku. Błąd pojawia się w różnych momentach. Raz wystarczy tylko uruchomić stronę, innym razem komunikat pojawia się po "przejściu" po kilku kategoriach.
Osobiście mam wyrobione (negatywne) zdanie na temat Internet Explorer-a, ale jako "twórca strony" chciałbym, aby również osoby, które korzystają z IE mogły bezproblemowo obejrzeć ową witrynę. Zatem prosiłbym o merytoryczne odpowiedzi dalekie od stwierdzeń typu: "Zmień przeglądarkę!".
Zaznaczam, że stronę sprawdzałem na kilku jednostkach komputerowych i wszędzie problem występował.
Mam wrażenie, że problem tkwi w animacji flash, jednakże nie wiem w czym dokładnie.
Proszę o pomoc

Zrzut ekranu:

Pozdrawiam