Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Gdzie sie znajduja userzy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
wa1tor
Przejrzałem wszystko z nazwą users itd. Ale nie wiem gdzie mogę dać admina lub usunąć usera lub hasło mu zmienić. Jest to Pogielo1

Z góry dziekuje.
nospor
To ze jestes nowy nie oznacza ze ci ludzie w myslach czytająexclamation.gif

To, ze chodzi ci o phpBB zgadlem na podstawie Twojego innego posta. Ale moglbys sie sam domyslec ze nalezy takie rzeczy napisac

ps: przenosze twoje tematy do wlasciwego dzialu
gigzorr
nic nie rozumiem ?zgłupiałem

znów mnie ktos wyprzedzil ;p

Jesli dobrze cie rozumiem , to w panelu admina ? Mozna nadac userowi uprawnenia oraz go zbanowac/usunac.
Mozna to tez zrobic przez tabele w bazie.
wa1tor
Ale w plikach... Nie na stronie
markonix
Takich rzeczy w plikach nie zmienisz.
wa1tor
A hasło itd ?
nospor
Cytat
A hasło itd ?
Patrz posty wczesniej :/
wa1tor
Cytat(nospor @ 5.01.2011, 21:43:31 ) *
Patrz posty wczesniej :/

Daj linka
markonix
sciana.gif
nospor
@markonix dołączam się do Ciebie
sciana.gif

No ale dobra, chce linka to niech ma:
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=823814
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=823803
wa1tor
Nawet jeśli jakieś kody są. To ja tylko Html umiem ....
nospor
Cytat
Jesli dobrze cie rozumiem , to w panelu admina ? Mozna nadac userowi uprawnenia oraz go zbanowac/usunac.
Mozna to tez zrobic przez tabele w bazie.
Wiesz co to panel admina? Byles kiedykolwiek w panelu admina swojego phpBB? To nie ma zadnego związku z php. Panel admina to przeglądarka, a konkretnie phpBB w przeglądarce w trybie panel admina.........
gigzorr
administration panel na dole stopka jesli dobrze pamietam.
jakie kody?wszystko co potrzebujesz jest w tym panelu administracyjnym, lub poprostu z poziomu phpmyadmina edytujesz/usuwasz.
wa1tor
A jeśli nie mam administratora na stronie. Bo inny user ma a nie pamiętam pasów...
gigzorr
to niech sobie przypomni , albo zajrzy do bazy danych jak ma passy aby sie zalogować i zmieni pewnie w jakiejs tabeli users , haslo na cos innego z uzyciem md5 jesli takie uzywa phpbb(albo niech zmieni uprawienia) albo skorzysta z opcji przypomnienia hasla na stronie.
Mephistofeles
Hasło do bazy masz w configu, logujesz się do niej, zmieniasz hash na własny i gotowe.
wa1tor
Błagam, nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc na gg: 9124537
markonix
Wejdź w phpmyadmin, zwykle:
http://twojastrona.pl/phpmyadmin/
wa1tor
Markonix podam ci dane ftp i wszystko. Pomożesz mi i dogadamy się z wynagrodzeniem. Co ?

Bo w tym phpmyadmin nie wiem co zrobic ...
markonix
Podałem Ci gg na PW..

Choć wątpie, że się dogadamy tongue.gif
wa1tor
Cytat(markonix @ 5.01.2011, 23:10:39 ) *
Podałem Ci gg na PW..

Choć wątpie, że się dogadamy tongue.gif

No spoko. Jak by co już napisałem. Widze, że Cię nie ma. To mogę napisać jutro =)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.