Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam skryptu do newsów
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
polo36
prowadze stronke www i szukam skryptu php bez bazy mysql dzieki któremu bende mugł dodawać newsy na stronke www bende wdzieczny za linki do tych stron szukałem juz w duzej ilości baz w polsce ale nigdzie nie moge takiego czegoś znaleść ps chciał bym aby sktypt ten mugł dodawac nowych news leterów z poziomu stronki www pisanie newsów edytowanie ich z poziomu www komentaże pokazywał dete i tyuł newsa i był po polsku

ale mam wymagania cio biggrin.gif za wszystkie linki serdecznw dzięki :!: :!: :wink:
Sir Blade
www.hotscripts.com

http://www.webhelp.pl/pliki/index.php?acti...efe437af96e89bc

korzystaj czasami ze slownika ortograficznego winksmiley.jpg
scanner
Cytat
slownika ortograficznego winksmiley.jpg
Podobnież nowa wersja IE (7.0?) ma korzystać ze słownika officeowskiego. Podkreślanie błędów przy wypełnianiu formularzy.
polo36
dzięki za skrypty a moze ktoś wie coś wiecej o tym IE 7,0 biggrin.gif
polo36
i cały czas czekam na inne adresy i ponawiam prośbe o skryptach PL :mrgreen:
tomassos
Zobacz www.phpflash.w.pl i www.bastek.zwa.pl

Tam masz ciekawe skrypty do prowadzenie newsów na www.
Sam używam tego z PHPFlash...
ufos
www.fusionphp.com - bardzo dobry skrypt newsow z pelna administracja , dodawaniem kont newsmanow , edycja newsow , komentarzami , headlines i wiele innych ciekawych opcji - do tego mozna zmienic sobie themes'a winksmiley.jpg

sam korzystam , nie potrzebuje wogole MySQL natomiast jest jedynie w jezyku angielskim , ale wcale nie trzeba go dobrze znac aby obsluzyc ten system newsow winksmiley.jpg
polo36
dzięki za wszystkie stronki wielkie dzienki :!: :!: :!: :!: :!: :!:
AragorN
Fusion news bardzo mi sie podoba, mam jednak jeden problem ( i to nie tylko z tym skryptem ) :

Warning: Failed opening './TEXT.txt' for inclusion (include_path='.;c:php4pear') in C:FoxServwwwnewsnews.php on line 11

To dlatego , ze php mam razem z apache, co mam zrobic aby to dzialalo ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.