Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Wykonanie prostego systemu.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
pietrov8
Witam.

Mam do wykonania bardzo prosty w obsłudze system.
Elementy które trzeba wykonać:
  • Panel do logowania dla kierowcy.
  • Panel kierowcy - stan konta, i przedmioty które może za te kase kupić
  • Kupno danego przedmiotu i odjęcie pieniędzy za jego kupno.
  • Panel Admina w którym wyłącznie będzie można zaktualizować stan konta wszystkich kierowców.

Budżet 60 zł.

Chętni proszeni są na gg: 2268821.

pozdrawiam

Proszę o ponowny kontakt osoby które były zainteresowane i które są zainteresowane wink.gif
wookieb
Czy ty do końca postradałeś zmysły czy w ogóle ich nie posiadasz?
emajl22
Witam. Prywatna wiadomość wysłana.

edit: // zaklepane.
r4nd4ll
Kpina czy prowokacja?
Za 60 zł chętnie zrobię inputy do formularza logowania smile.gif
Wiem, że nie odpowiadamy na ogłoszenia... ale uważam, że administracja powinna blokować takie posty, nie róbmy z tego forum zleceń.przez.net, tam oczywiście zrobią to nawet i za 10 zł, z pocałowaniem w dupę oczywiście..
emajl22
r4nd4ll, nie potrzebnie się czepiasz. Nie każdy klient zna się na cenach, ale taki ma budżet na zlecenie. Napisałem do niego, powiedziałem mu ile to jest roboty, zaproponowałem cenę i się dogadaliśmy. Zazwyczaj wyceniam zlecenia po ilości czasu co mi to zajmie. Tutaj wyliczyłem ~ 5 godzin, 5 * 15 zł = 80 zł. Nie uważam się za jakiegoś świetnego programistę i taka stawka mi odpowiada. Więcej przyjdzie z czasem. Po twoim poście można wywnioskować, że chciałbyś zarabiać ~40 zł/h - życzę powodzenia i dużo zleceń. Szczególnie w Polsce, gdzie co 3 osoba to pro programista.
Pawel_W
~emajl22
Ty z kolei należysz do tego grona "pro programistów", dzięki którym niedługo za stronę internetową będziemy płacić tyle co za flaszkę wódki...

15zł/h przy pracy umysłowej, na dodatek nielegalnie, porównaj to sobie z ofertami na roznoszenie ulotek (czasem nawet po ~20zł/h, netto, poszukaj w internecie wink.gif ), gdzie nie musisz w ogóle myśleć...

pozdrawiam i witam na chińskim rynku

ps. jeżeli myślisz, że 40zł/h to jest MEGA stawka dla programisty to muszę Cię zmartwić, dla niektórych 50zł to minimum wink.gif
r4nd4ll
Otóż widzisz też mieszkam w Polsce, działam legalnie i cenię swoją pracę, a przez takie oferty jak Twoja potem muszę przekonywać swoich klientów, że coś co oni myślą, że kosztuje 100zł w rzeczywistości jest warte o wiele więcej. Aż się boję zapytać za ile byś zrobił profesjonalny portal.. ale dobra, nie moja sprawa, masz rację niepotrzebnie się wtrącałem - powinienem to skwitować jak zwykle wcześniej - brakiem słów.
Mgorka
ale nawet jeśli nie uważasz się za dobrego programistę i tak powinieneś inaczej podchodzić do sprawy na za chodzie dawno by wyśmiali takie pieniądze bo tam szanują swoją pacę umysłową czas i przede wszystkim zaangażowanie. Podpisuje pod słowami kolegi Pawel_W. Co to ma być? Teraz to nawet znajomy hydraulik nie przyjdzie mi za flasze zobaczyć czemu mi jeden z 10 grzejników nie grzeje w całości
teutates
Panowie, ale w czym problem?

Klient powiedział, że budżet 60 pln, programista powiedział, że za 60 pln wykona? Tak.

Tylko na tym możemy zyskać:

po 1 - ściągnięty z rynku niepoważny klient, z którymi traci się tylko czas.
po 2 - prawdopodobnie klient po otrzymaniu kodu za 60 pln (wolałbym co do jego jakości nie spekulować, w końcu wykonawcy nie znam) i tak zamówić będzie musiał drugi raz (za rozsądną cenę), albo jeszcze lepiej, będzie płacił krocie za utrzymanie "potworka" i poprawianie bugów
po 3 - programista, który ceni swój czas niżej niż osoba roznosząca ulotki, nauczy się nowych umiejętności, a przede wszystkim wartości pieniądza

Sam zaczynałem w systemie "strona www za flaszkę" dla znajomych, więc pamiętajcie jak zaczynaliście Panowie "pro", bo jakoś, znając rynkowe stawiki, wątpię , że za 50 pln / h.

Wiec na co tu narzekać?

Pozdrawiam
PJ
emajl22
Przyznaję wam rację, ale to nie jest temat do takich rozmów...

Najgorsze jest to, żeby zarobić kilka groszy trzeba zaniżać ceny, ponieważ zawsze znajdzie się jakiś jeleń (tak jak kolega wyżej wspomniał - zlecenia.prz.ez.n.et), który zrobi to i za 10 zł, a wtedy wszyscy na tym tracą i piniędzy niema...
daw22
W tej chwili również jesteś tym jeleniem. Szanuj swoją pracę, bo później będzie ogromny problem.
everth
Hm, Balcerowicz musi odejść! Niektóre wątki coraz bardziej mnie przekonują że rynek PHP zarżnie się sam. Trudno, lepsi znajdą coś innego, gorsi będą mieli na flaszkę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.