Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecę: Trójmiasto] Wykoanie dużego serwisu bukmacherskiego do 6.000zł
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
blancho
Zlecę wykonanie dużego serwisu bukmacherskiego ( konkursy typerów, newsy, forum itp.)

Przed pracą wpłacę zaliczkę, np. 1000zł i spiszemy umowę z zakresem pracy, terminami i kwotami wynagrodzenia, dlatego nie przyjmuję osób niepoważnych lub bez dużego doświadczenia w tworzeniu stron www w php/mysql - umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu.

Szukam: osoby z Trójmiasta lub okolic, doświadczonej w tworzeniu stron www php, mysql

Wynagrodzenie: do 6.000zł

Termin realizacji: 5-6 tygodni

Kontakt i więcej informacji: na PW
mjdesign
Proponuję jakiegoś studenta może postawi to na joomli
screamart
Cytat(blancho @ 18.02.2011, 17:56:11 ) *
umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu.

cielesne?

Ja wiem, że terminy są ważne, ale bez przesady.
galileox86
Niektorzy ludzie sa smieszni biggrin.gif
emajl22
Cytat(mjdesign @ 18.02.2011, 19:43:28 ) *
Proponuję jakiegoś studenta może postawi to na joomli

heh biggrin.gif

albo szukać chętnego na zlecenia.przez.sret biggrin.gif
michalszelag
Cytat(blancho @ 18.02.2011, 17:56:11 ) *
Zlecę wykonanie dużego serwisu bukmacherskiego ( konkursy typerów, newsy, forum itp.)

Przed pracą wpłacę zaliczkę, np. 1000zł i spiszemy umowę z zakresem pracy, terminami i kwotami wynagrodzenia, dlatego nie przyjmuję osób niepoważnych lub bez dużego doświadczenia w tworzeniu stron www w php/mysql - umowa przewiduje kary za niewywiązanie się z umowy/terminu.

Szukam: osoby z Trójmiasta lub okolic, doświadczonej w tworzeniu stron www php, mysql

Wynagrodzenie: do 6.000zł

Termin realizacji: 5-6 tygodni

Kontakt i więcej informacji: na PW

Farumowicze sobie tu żartują, ale chcieli powiedzieć, że za 6.000 tego się nie da zrobić, prędzej za 60.000,-

Możesz spróbować zrobić to studentem, jak chcesz "żeby było" bo robisz to za jakieś dofinansowanie z EU(takich straszydeł ostatnio coraz więcej), ale jeśli chcesz mieć coś co działa, to radzę zmienić budżet, albo sobie darować.
pyro
Trochę przesadzacie. Za mało tu jest informacji, żeby powiedzieć, że 6000 zł to za mała kwota. Ja proponuję autorowi przesłać pełny opis zlecenia, a nie "duży serwis bukmacherski". Wtedy na pewno będzie wszystko wiadome.
blancho
Cytat(screamart @ 18.02.2011, 19:59:50 ) *
cielesne?

Ja wiem, że terminy są ważne, ale bez przesady.

w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś thumbsdownsmileyanim.gif

jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia.

bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów...
screamart
Cytat(blancho @ 20.02.2011, 00:06:03 ) *
w każdej poważnej umowie są kary np. za każdy dzień zwłoki 50zł, to normalne, widać że sie z tym jeszcze nie spotkałeś thumbsdownsmileyanim.gif

jak raz w życiu w umowie nie miałem przewidzianej kary to student do dziś nie zrobił, a zaliczkę 1500zl ukradł, więc to nie takie głupie co nie ? jak jest umowa, podpis, dowód osobisty z numerem to jest potem i Sąd Grodzki, a jak ktoś jest poważny to robi i wszyscy jesteśmy ludźmi więc jak widać pracę to bez problemu nawet kilka tygodni przedłużałem zlecenia.

bez przesady, 6000zl to dobra cena, w koncu to tylko podstawowy konkurs typerów jakich wiele (np. gotowe skrypty na "typera") połączony z newsami, forum, statystykami zysków z typów...

Ja mam tego świadomość, ale dla "odłoszeniodawcy" ważniejsze było poinfrmowanie o karze niż o szczegółach projektu. Głównie o ten aspekt sprawy mi chodziło.
blancho
kto to odłoszeniodawca ?

celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp. bez doświadczenia, na których straciłem już raz czas i pieniądze, jak ktoś jest poważny to wie że każda umowa ma kary i terminy
mrok
Ale z nas fanatycy/pracoholicy niedziela a ile ludzi na forum wink.gif
bikerszymek

Zatem jesli to takie proste to Google i po sprawie.
greycoffey

To proszę, goolg,e manuale i jedziesz! Nauczysz się PHP, na 100% twój pracodwca będzie Ci przedłużał terminy, staniesz się na tyle doświadczony, że przepiszesz gkod swojego serwisu 10 razy, aż do czasu kiedy zrezygnujesz i zapłacisz komuś o jedno zero więcej. Szukajsz poważnego programisty - bądź poważnym pracodawcą.

Cytat(blancho @ 20.02.2011, 10:38:38 ) *
kto to odłoszeniodawca ?

celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp. bez doświadczenia, na których straciłem już raz czas i pieniądze, jak ktoś jest poważny to wie że każda umowa ma kary i terminy

Jesteś zajebisty. Naprawdę. Palce przesunęły się o 2 klawisze, a ty musisz po nim "pojechać"...
blancho
nie mam pracodawcy, jestem na tyle zaradny że sam na siebie zarabiam i nie narzekam businesssmiley.png

skoro 6.000zl to malo za cos tak prostego jak konkurs typera + newsy to fajne masz pojęcie o świecie, widać że dużo nie osiągniesz, żyjesz w świecie gdzie firmy-jelenie powinny płacić po 5.000zł za prostą wizytówkę-www którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu.
rzymek01
najeżdżacie na @blancho, a nie znacie nawet specyfikacji.
Jesli ktos faktycznie umiałby napisac ten portal załózmy w 3-4 tygodnie, to 6000zł nie są złe pieniądze.

Ale wszystko zależy od specyfikacji.
r4xz
Cytat(blancho @ 26.02.2011, 09:08:59 ) *
nie mam pracodawcy, jestem na tyle zaradny że sam na siebie zarabiam i nie narzekam businesssmiley.png

skoro 6.000zl to malo za cos tak prostego jak konkurs typera + newsy to fajne masz pojęcie o świecie, widać że dużo nie osiągniesz, żyjesz w świecie gdzie firmy-jelenie powinny płacić po 5.000zł za prostą wizytówkę-www którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu.

@rzymek01, po tej wiadomości mamy już do tego pełne prawo wink.gif

btw.
"celowo informuję o podpisaniu umowy i kary, żeby nie odbierać zgłoszeń 17 latków itp."
"którą potrafią na informatyce 14 latki robić w htmlu"
coś nasz autor postu niezdecydowany rolleyes.gif

choć fakt, co do ceny nie wiadomo czy mało czy dużo - zależy co się w specyfikacji kryje (ale zgaduję, że jednak coś bardziej czasochłonnego).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.