Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Skrypt z ogłoszeniami
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Bruksela
Witam, cieszę się że mogę pisać na forum, jest to mój pierwszy post. Jestem dobrym znawcą języków HTML i CSS, natomiast w PHP poruszam się kiepsko. Stworzyłem stronę gotową w języku HTML i CSS. Strona nie jest gotowa z powodu braku skryptów PHP.

Historia zaczęła się w chwili gdy wykupiłem domenę regionalną , to umotywowało mnie do napisania serwisu (to nie jest gotowy formularz) z ogłoszeniami w którym osoby poszukujące lub mające lokale do wynajęcia mogły by swobodnie, bez logowania zamieścić ogłoszenia oraz korespondować ze sobą. Potrzebuję kilku skryptów które umożliwią: wyszukiwanie, możliwość korespondencji z sobą nawzajem oraz przede wszystkim możliwość dodawania ogłoszeń.

Proszę o pomoc życzliwe osoby które mogą zaoferować swój czas i umiejętności, z chęcią podam adres strony. Mój adres stancja.rzeszow@gmail.com
d3ut3r
Raczej nie ten dział, pokaż z czym dokładnie masz problem a jeżeli nie chcesz się uczyć PHP i zrobić tego skryptu sam, to zleć to komuś bądź poszukaj w innym dziale kogoś kto zaangażuje się w pomoc charytatywnie.
nospor
Cytat
Problem polega na fakcie że język PHP jest skomplikowany i nowicjusz nie jest w stanie prawidłowo napisać skryptu
Ależ nikt tego nie neguje. Jednak w dziale php wymagamy wkładu własnego / chęci nauki. Z treści posta można wywnioskować, że szukasz kogoś kto to zrobi za Ciebie lub udzieli ci prywatnych korepetycji z naciskiem na napisanie wszystkiego za Ciebie.

W związku z powyższym temat ląduje na giełdzie ofert. Jeśli jesteś innego zdania - nie ma problemu zapraszam na PW
Bruksela
Jestem w stanie pokryć ewentualne koszty skryptu. Daję wolną rękę przy konstrukcji strony, dostosuje się. Proszę o PM.
www.skrypty.pro
Witam darmowe skrypty podobne do oczekiwań znajdują się tutaj http://www.hotscripts.pl/PHP/Skrypty-i-komponenty/Ogloszenia może sobie coś wybierzesz... Jeśli jednak zddecydujesz się wydać parę groszy na skrypt zapraszam do obejrzenia naszej oferty przetestowany i niezawodny - w szczególności tu: http://www.skrypty.pro/kategorie/31-skrypt...ruchomosci.html , jak i w reszcie oferty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.