Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukuje] - Osoby Do Współpracy - Rzeszów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
KuGu.pl
Poszukuje do stałej współpracy partnerskiej, osobę odpowiedzialną i znającą się na rzeczy koniecznie z Rzeszowa lub bliskich okolic.

Ewentualnie z Polski (nie preferuje)

Osoba ta miała by podjąć stałą współprace i czerpać zyski z firmy po równy Procent%

Wszystkie warunki są do uzgodnienia.

To nie jest ogłoszenie o prace, mimo iż tak brzmi, wszystko co opisałem poniżej jest po to aby odezwała się osoba znana w temacie a nie która wkłada coś bez żadnej wiedzy i oczekuje wiele.

Od osoby tej oczekuję zainwestowanie swoich środków na rozwój co oczywiście wiąże mnie i tą osobę zobowiązaniem, nie chcę pracować z kimś kto chce przyjść na gotowe nie wkładając nic i czerpać z tego zyski.

Osoba ta powinna wiedzieć coś o:

Wymagania:
- wiedza z zakresu sieci, serwerów DNS / WWW / FTP / SQL,
- wiedza z zakresu obsługi DirectAdmin,
- umiejętność wyszukiwania rozwiązania problemu w sieci/dokumentacji na podstawie komunikatów,
- znajomość j. angielskiego pozwalająca na biegłą komunikację,
- znajomość podstawowych zagadnień związanych z językami wykorzystywanymi w tworzeniu stron i aplikacji webowych
- wysoka kultura osobista,
- umiejętność zwięzłego i poprawnego formułowania wypowiedzi.

Przynajmniej podstawowa wiedza!

Mile widziane:
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,

Oferuję:
- część zysków z firmy 50% na 50 %,
- elastyczne godziny pracy, jesteś współwłaścicielem
- praca w domu, i w delegacji, spotkania, konferencje, prezentacje
- możliwość samorozwoju dzięki pracy w doświadczonym zespole administratorów i programistów.
- korzystna umowa współpracy

Osoby zainteresowane ofertą proszę o przesyłanie CV oraz ewentualnych pytań na adres Info@KuGu.pl .
W aplikacji proszę umieścić klauzulę o ochronie danych osobowych:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego; zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z póź. zm.)."

*Proszę o odpowiedz tylko poważne oferty, mail jest monitorowany całą dobę.
erix
Cytat
Oferuję:
- część zysków z firmy 50% na 50 %,

Mało konkretne. Poza tym, żadnych danych o ogłaszającym, dla mnie ogłoszenie = krzak.
KuGu.pl
Wszelkie dane firmowe

Dostępne tu : http://kugu.pl/index.php?id=ofirmie

TAPIR-LIDERHOST
(KuGu.pl)
Klaudia Wesołowska
ul. Lwowska 24a
37-550 Radymno

NIP: 7921933492
REGON: 180527160

Ogłoszenie nie aktualne exclamation.gif!

Proszę moderację o usunięcie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.