Mam coś takiego i nie potrafię ruszyć dalej, otóż po kliknięciu jeszcze jeden dostaje wprawdzie 4 inputy, ale komplenie bez spacji czy <br /> i 2 ostatnie sa duzo krotsze (na oko tak z 40). Czy ktoś mógłby mi pomóć, bo w js jestem noga?
<script type="text/javascript"> <!-- function dodaj_element(kontener){ var znacznik = document.createElement('input'); var znacznik2 = document.createElement('input'); var znacznik3 = document.createElement('input'); var znacznik4 = document.createElement('input'); znacznik.setAttribute('type', 'text'); znacznik.setAttribute('name', 'tekst[]'); znacznik.setAttribute('size', '80'); znacznik2.setAttribute('type', 'text'); znacznik2.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik2.setAttribute('size', '60'); znacznik3.setAttribute('type', 'text'); znacznik2.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik2.setAttribute('size', '60'); znacznik4.setAttribute('type', 'text'); znacznik2.setAttribute('name', 'odpowiedz[]'); znacznik2.setAttribute('size', '60'); var kontener = document.getElementById(kontener); kontener.appendChild(znacznik); kontener.appendChild(znacznik2); kontener.appendChild(znacznik3); kontener.appendChild(znacznik4); } //--> </script> <form enctype="multipart/form-data" action="next.php" method="post" > <div id="pliki"> <label> </label> </div> <div> <input type="button" value="Jeszcze jeden" onclick="dodaj_element('pliki');" /> </div> <input type="submit" value="Dodaj!"> </form>