Nazywam się Marek, jestem młodym webmasterem. Od podstawówki interesuje się programowaniem, zaczynając na html'u przez css i js, na php kończąc.
W przyszłości swoje życie zawodowe chciałbym związać właśnie z tym kierunkiem.
Jako iż w czerwcu kończę 16lat(mówiłem, że jestem młody), i pewnie niebawem będę mógł podjąć się pracy, chciałem podnieść swoje kwalifikacje.
Szukam także czegoś w rodzaju "wyrzucenia na głębsze wody".
Tak więc czego konkretnie poszukuje? Teamu lub firmy pracującej nad jakimś konkretnym projektem(z większym lub mniejszym sensem).
Wymagania:
- Rozszerzanie kwalifikacji.
- Praca w miłej atmosferze z grupą doświadczonych ludzi.
- Kontakt przez GG lub Skype(mikrofon).
- Pomoc w razie problemów.
- Opiekuńcza postawa bardziej doświadczonych kolegów.
Oferuję:
- Darmową, codzienną, zdalną pracę około 2 godzin w tygodniu, 4-5 w weekend.
- Znajomość: PHP5 i technologi OOP(staram się pisać czysto i opisywać wszystko dokładnie), podstaw Java Script(chętnie się doszkolę)
(x)html , css, pisanie zapytań w MySql. Do tego umiejętność obsługi: Adobe Photoshop(dość dogłębnie) i Macromedia Flash(podstawy). Pisanie pod SEO. - Posiadam wiedzę na temat bezpieczeństwa i zabezpieczeń skryptów przed php/sql injection.
- Zapał do pracy i chęć rozwoju!
- Kreatywność i świeże pomysły.
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym.
Czego mi brakuje:
- Doświadczenia pracy w zespole.
- Wiedzy stricto marketingowej.
- Mam słabą wiedzę na temat standardów pisania "profesjonalnego".
Poniżej krótki przykład pisania:
<?php function show_up() { if($user->data['is_registered']) { $file = get_style_file('pu_panel.html'); return my_include($file); } else { $file = get_style_file('pu_formularz.html'); return my_include($file); } } function show_login_errors() { if($_GET['a']) { switch ($_GET['a']) { case 1; $error = "Nie poprawny login i/lub hasło."; break; case 2; $error = "Błąd bazy danych, skontaktuj się z administratorem."; break; default; $error = ""; break; } return $error; } } function show_header() { $file = get_style_file('header.html'); return my_include($file); } ?>
Kontakt:
- GG: 15947656
- Mail: grizlus1@o2.pl
- Prywatna Wiadomość na forum.
Pozdrawiam. Marek Lewandowski.
PS. Wolał bym team pracujący nad jakimś portalem społecznościowym, lub coś w tym stylu.
Boję się, że zadania dla firm mogą mnie przerosnąć i ktoś straci przeze mnie klienta/ów.