Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Facebook] Niestandardowy wygląd LikeIt
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
Czadus
Hej,

straciłem na to już sporo czasu poszukując jednego, prostego rozwiązania. Otóż na stronę potrzebuję wstawić znacznik "Lubię to" z możliwością zaznaczenia i odznaczenia go bezpośrednio na stronie. Zamiast dobrze znanego przycisku chciałbym tam wstawić zwykłe, graficzne F, czarne lub szare w zależności od stanu "polubienia" wybranego linku. Bo chodzi mi oczywiście o konkretny link na stronie, a nie samą domenę.

Czy ma ktoś sposób na rozwiązanie tej kwestii?? Poszukuję czegoś, co zadziała, bo ilekroć coś próbuję, ciągle napotykam na jakieś problemy.
#luq
Hm... może wstawienie zwykłego likebox`a i ukrycie go i oskryptowanie tego tak, że po kliknięciu na na własnego likebox`a włączany jest event kliknięcia na tego ukrytego.
Czadus
Myślałem o tym, ale pozostaje kwestia tego, na co to zdarzenie nadać, tzn, na stronie ukryty zostanie iframe, zatem co w nim kliknąć, kiedy ten docelowy przycisk jest wewnątrz iframe, to raz, dwa, pozostaje jeszcze kwestia sprawdzania na stronie, czy lubię/nie lubię ten link i w zależności od tego, wyświetlać odpowiednią grafikę.

Dokładnie takie coś znalazłem pod adresem:
http://www.designmadeingermany.de/2011/6069/

Jednak ilekroć próbuję przenieść to do siebie, nie działa w ogóle.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.