Witam,
Poszukuję programisty do stworzenia całego serwisu, od A do Z.
Mam pewien pomysł na stronę internetową, a idąc dalej - na mały biznes.
Na razie jednak nie ekscytuję się formą biznesową, bo wiem, że 99 procent podobnych startupów nie kończy najlepiej (i ten może również tak skończyć - jestem realistą).
Mam jednak pewne już doświadczenie (kilka serwisów zrobionych - w tym ostatnia wypaliła) i chciałbym z tego skorzystać i stworzyć coś nowego.
O co chodzi...
Chodzi o serwis eioba.pl - trzeba go właściwie sklonować (może niektóre rzeczy uprościć), i dodać kilka nowych pomysłów, które urozmaiciłyby stronę, a przy okazji może pozwoliłyby na niej zarobić.
Z mojej strony:
- daję pieniądze na stworzenie serwisu
- daję współtwórcy 25 % udziału w ewentualnych zyskach
- ja tworzę layout i grafikę, oraz mam ostateczne zdanie przy podejmowaniu decyzji.
ze strony współtwórcy oczekuję:
- skodowania (czy zakodowania) całej strony
- szybkości w tworzeniu (oczywiście w cywilizowanych ramach, bez jakichś crunch time'ów)
- w przyszłości na szybkim reagowaniu na problemy, które będą występowały na gotowej stronie.
- PRZEDE WSZYSTKIM na rzetelności i uczciwości.
reszta do ustalenia;)
Tworzenie serwisu, do momentu przypominającego oryginalną stronę eioba.pl, będzie podzielone na kilka etapów (może nawet na więcej niż kilka) i za każdy etap będą płacone pieniądze.
Prawdę mówiąc chciałbym kogoś, kto się choć trochę zaangażuje w projekt a nie szuka szybkich pieniędzy. Wydaję na to z prywatnej kieszeni i zależy mi aby było to dobrze zrobione.
Koniec końców będzie to wspólne przedsięwzięcie, i obaj byśmy czerpali z tego ewentualne korzyści.
Magiczne pytanie: czy ktoś byłby zainteresowany?
Nie podaję ceny za całą stronę, bo ciężko mi teraz dokładniej ją oszacować, ale może ktoś zaproponuje coś sensownego?
Jeśli jednak będą z tym problemy to spróbuję stworzyć dokładniejszy plan, rozbić na etapy i wysunę swoje propozycje.
Proszę pisać : pitah@o2.pl
pozdrawiam,
Piotrek