Mam oto taki kod:
$zapytanie = "SELECT * FROM TAB_1 LIMIT 14"; $zapytanie_nazwy = "SELECT * FROM TAB_2 ORDER BY adr_adm ASC"; $wiersz=pg_fetch_all_columns($wykonaj, 2); if ($wiersz[8] > 1 || $wiersz[8] < 4) { $kolor = "#FF8C00"; } else { $kolor = "#32CD32"; } echo " <tr> <td width=\"6%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz2['adr_adm']."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[5]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[3]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[13]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[6]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[9]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[4]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[12]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"#32CD32\" >".$wiersz[11]."</td> <td width=\"8%\" bgcolor=\"$kolor\" >".$wiersz[8]."</td> </tr>"; } ?>
...ale od początku. Mam 2 bazy w PGSQL9.
Cel mam taki, aby wyświetlic tabele w postaci:
I kolumna z jednej bazy wyciagnac nazwy_adresu tzn. $wiersz2['adr_adm']
w nastepnych kolumnach parametry urzadzen z tych adresow.
Wszystko jest niby ok, ale do każdej nazwy_adresu tzn. $wiersz2['adr_adm'] przypisuje mi wartości tylko z pierwszego adresu. I nie wiem co mam źle ... w pętli while??
Z góry dzieki za odpowiedzi
Już mam odpowiedz

W pierwszym zapytaniu po prostu mialem na sztywno wklepana tabele TAB_1, a mozna to rozwiazac zmienną