mam taki skrypcik
<form method=\"post\" action=\"\" enctype=\"multipart/form-data\"> <? $dbname=\"gicor\"; $dbhost=\"localhost\"; $password=\"\"; //include (\"panel_gorny.php\"); ?> <table width=\"600\" border=\"1\" align=\"center\"> <tr> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=show_product\">Pokaz produkty</a></center></td> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=add_product\">Dodaj produkt</a></center></td> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=show_category\">Pokaz kategorie</a></center></td> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=add_category\">Dodaj kategorie</a></center></td> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=wyslij_plik\">Wyslij_plik</a></center></td> <td><center><a href=\"aaa1.php?action=zmien\">Zmien haslo</a></center></td> <td><center><a href=\"../index.php\">Wyloguj</a></center></td> </tr> </table> <? if($action==\"add_category\") { $sql = \"INSERT INTO kategorie VALUES (null, '$nazwa')\"; endif; ?> <table width=\"600\" align=\"center\" border=1> <tr><td><center><h3>Dopisz wiadomosc do bazy danych</h3></center></td></tr> <tr bgcolor=\"dddddd\"><td><center>nazwa:</center></td></tr> <tr><td><center><input type=\"text\" size=\"90\" name=\"nazwa\"></center></td></tr> </table> <center><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"submit\"><input type=\"reset\" value=\"reset\"></center> <? } ?>
no i mam jeszcze taki skrypcik
<? if ($akcja==\"aploud\") { $uplPath=\"\"; { } exit; } ?> <form enctype=\"multipart/form-data\" action=\"upload.php?akcja=aploud\" method=\"post\"> <input type=\"hidden\" name=\"MAX_FILE_SIZE\" value=\"300000\" /> plik.. <input name=\"plik\" type=\"file\" /> <input type=\"submit\" value=\"wyslij\" /> </form>
oba skrypty jak sa oddzielnie dzialaja elegancko
ale jak tylko sprobuje polaczyc oba skrypty tzn skrypt drugi poldaczyc do pierwszego poprzez if(action=="dodaj_fotke") to juz mi nie wysyla
czy wogole mozna to jakos polaczyc
bede wdzieczny za pomoc
pozdrawiam