Mam taki problem. Mam stronę z wiadomościami i komentarzami. Tworzę teraz system odpowiedzi na komentarze, tzn. odpowiedzi komentarzy na komentarze, mniejsza z tym. Chodzi o to, że mam kod, który zamiast przekierowywać za pomocą linku do ukrytego fragmentu strony ['formularz odpowiedzi'], wyświetla go razem z komentarzem, a link sam nie działa, tzn. wyświetla id komentarza, ale przekierowuje do strony głównej, tzn. index.php?id=wydarzenia (ale w adresie jest np. &id_komentarza=56). Chodzi mi o to, jak zrobić, aby część strony (ukryty fragment strony) był dostępny po kliknięciu na link.
Podaję fragment kodu odpowiedzialny za link i wyświetlanie treści po kliknięciu na 'Odpowiedz':
$sql_2['kid'] = $_GET['id_komentarza']; if($_GET['id_komentarza'] == $kid) { $pokaz_wiecej = FALSE; } else { $pokaz_wiecej = '<a href="index.php?id=wydarzenia&id_komentarza='.$kid.'" title="Odpowiedz na komentarz">Odpowiedz</a>'; } if($pokaz_wiecej) { $odpowiedz_komentarz = 'formularz odpowiedzi na komentarz'; } else { }
a fragment wyświetlający komentarze wygląda tak (Fragment):
... echo '<div class="komentarz_odp" title="Odpowiedz na ten komentarz"><a href="">'.$pokaz_wiecej.'</a></div>'; ...
Już załatwiłem sprawę inaczej, mianowicie za pomocą javascript. Temat do zamknięcia...