Witam
Mam taki problem. Mam stronę z wiadomościami i komentarzami. Tworzę teraz system odpowiedzi na komentarze, tzn. odpowiedzi komentarzy na komentarze, mniejsza z tym. Chodzi o to, że mam kod, który zamiast przekierowywać za pomocą linku do ukrytego fragmentu strony ['formularz odpowiedzi'], wyświetla go razem z komentarzem, a link sam nie działa, tzn. wyświetla id komentarza, ale przekierowuje do strony głównej, tzn. index.php?id=wydarzenia (ale w adresie jest np. &id_komentarza=56). Chodzi mi o to, jak zrobić, aby część strony (ukryty fragment strony) był dostępny po kliknięciu na link.

Podaję fragment kodu odpowiedzialny za link i wyświetlanie treści po kliknięciu na 'Odpowiedz':

1. $sql_2['kid'] = $_GET['id_komentarza'];
  2. if($_GET['id_komentarza'] == $kid)
  3. {
  4. $pokaz_wiecej = FALSE;
  5. }
  6. else
  7. {
  8. $pokaz_wiecej = '<a href="index.php?id=wydarzenia&id_komentarza='.$kid.'" title="Odpowiedz na komentarz">Odpowiedz</a>';
  9. }
  10.  
  11. if($pokaz_wiecej)
  12. {
  13. $odpowiedz_komentarz = 'formularz odpowiedzi na komentarz';
  14. }
  15. else
  16. {
  17. echo 'Nie ma jeszcze komentarzy';
  18. }

a fragment wyświetlający komentarze wygląda tak (Fragment):
  1. ...
  2. echo '<div class="komentarz_odp" title="Odpowiedz na ten komentarz"><a href="">'.$pokaz_wiecej.'</a></div>';
  3. echo '<div >'.$odpowiedz_komentarz.'</div>';
  4. ...

Już załatwiłem sprawę inaczej, mianowicie za pomocą javascript. Temat do zamknięcia...