Zlecę wykonanie prac programistycznych w zakresie stworzenia serwisu aukcyjnego o określonej niżej funkcjonalności. Zleceniu podlega także podpięcie przyszłego kodu pod stworzony i pocięty już design.

Ogólny zarys funkcjonalności serwisu:

1. System użytkowników (w tym podział na rejestrację podstawową i rozszerzoną uprawniającą do wystawiania aukcji; podział na konta prywatne i firmowe; weryfikacja adresu e-mail etc.)
2. Panel użytkownika (w tym "Moje ogłoszenia" - sprzedaję, kupiłem, obserwuję); Komentarze (wystaw, wystawione, otrzymane); Pytania do sprzedających; Ustawienia konta (w tym zmiana danych; wykaz płatności; strona "o mnie"; preferencje; opcja usunięcia konta)
3. Dodawanie ogłoszenia (w tym obsługa sprzedaży grupowej; elastyczne opcje wysyłki; preferowane formy płatności; opcje płatnego wyróżnienia ogłoszenia)
4. Widok listy ogłoszeń (z możliwością filtrowania i sortowania wyników po określonych kategoriach i innych parametrach)
5. Widok ogłoszenia (informacje o produkcie; opis produktu; opcja kup teraz; licznik czasu do końca aukcji)
6. Funkcje administracyjne (obsługa faktur rozliczających użytkowników z prowizji za korzystanie z serwisu; zarządzanie użytkownikami; zarządzanie ogłoszeniami; edycja podstron tekstowych
7. Obsługa płatności internetowych
8. Newsletter

Oczekiwane wstępne wyceny projektu. Pełna specyfikacja dostępna po otrzymaniu wstępnej wyceny.

Preferowany język programowania: PHP 5.2.x (opcjonalnie 5.3.x). Szczegóły lub Iine technologie/moduły/etc. do negocjacji.

kontakt: tworcystron@gmail.com