Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\WebServ\httpd-users\test\edit.php on line 10
Od jakoś 3/4 godzin się z tym męczę i nie mogę wymęczyć aby to działało...
tutaj zamieszczam kod:
<html> <head> <title>Edycja</title> </head> <body> <? echo ' <form action="edit.php?zapisz='.$edytuj['id'].'" method="POST"> Tytul: <input type=text name="tyt" value="'.$edytuj['tytul'].'"/><br/> Autor: <input type=text name="Aut" value="'.$edytuj['autor'].'"/><br/> Tresc: <input type=text name="Tre" value="'.$edytuj['tresc'].'"/><br/> <input type="submit" value="Wyslij"/> </form> '; if ($_GET['zapisz']){ $edytuj = mysql_query ('UPDATE news SET tytul = '.$_POST['tyt'].', autor = '.$_POST['Aut'].', tresc = '.$_POST['Tre'].' WHERE id = '.$_GET['zapisz'].' LIMIT 1'); } ?> </body> </html>
chodzi o całą edycje tego rekordu... niestety cały czas wyskakuje błąd. działa to w ten sposób że jak na poprzedniej stronie dam "edytuj" to wchodzi normalnie ten formularz, który jest tutaj zamieszczony, lecz gdy dam "Wyslij" w tym formularzu występuje błąd, który podałem na górze tematu.
Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź ponieważ zależy mi na tym skrypcie