Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kraków] - Programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
bastard13
Witam,
Firma, w której pracuję poszukuje programistów PHP, a jako, że na tym forum można znaleźć najlepszych z najlepszych oraz tych, co aspirują do tego miana, postanowiłem wrzucić naszą ofertę tutaj:)

Kogo szukamy?
Ludzi, od których będziemy mogli się czegoś nauczyć, jak i tych, których my będziemy mogli czegoś nauczyćsmile.gif

Co oferujemy?
- umowę o pracę dla każdego, kto jest w stanie pracować na pełen etat lub inną formę zatrudnienia wedle upodobańsmile.gif
- wynagrodzenie, czyli najważniejsze:) Dla początkujących - od 1800 netto w górę, a dla seniorów - od 3000 netto w górę. Górna granica nie istnieje:) Więc jak ktoś czuje się na więcej, a jego umiejętności dowodzą tego, to czekamy:) No i oczywiście wzrost zawartości portfela jest wprost proporcjonalny do Twoich umiejętności i osiągnięć, więc ciągle rośnie:)
- stół do ping-ponga oraz piłkarzyki. W planie oczywiście mamy nadzieję powiększyć nasz asortyment:)

Nasze wymagania?
Początkujący:
- znajomość podstaw OOP w PHP
- znajomość MySQL
- znajomość podstaw JS
- doświadczenie z Subversion (SVN)
- angielski w stopniu przynajmniej podstawowym

Senior, to co wyżej plus:
- znajomość wzorców projektowych
- doświadczenie w pracy z jakimś Frameworkiem (najlepiej Zend:)
- doświadczenie w testowaniu aplikacji
- dobra znajomość JS (closure, prototype etc.)
- podstawowa wiedza nt. procedur w SQL
- doświadczenie:)

Mile widziane:
- znajomość Zend Framework, Doctrine, PHPUnit, Ext JS, SOAP, UML

Dane firmy:
X-Formation Poland Sp. z o.o.
ul. Ostatnia 1c
31-444 Krakow
Poland
Prezes Zarządu: Goldman Henrik
REGON: 120839209
NIP: 6751409081
KRS: 0000326771

Jak się skontaktować?
wystarczy mail na smalaca@x-formation.com. W tytule proszę dopisać 'Programista PHP' z określeniem, czy początkujący, czy senior:)

Ok, mam nadzieję, że umieściłem tutaj wszystko:) Jakby były jakieś pytania i/lub wątpliwości, to proszę pisać.

@edit
był zły adres e-mail:P
phpion
Oferta nie spełnia wymagań działu. Przenoszę do "Poszukuję". Wraca z powrotem.
Mackos
A na praktykę studencką też przyjmujecie ?
bastard13
@phpion
Uzupełniłem KRS, NIP i REGON i prezesa zarządu. Mam nadzieje, że to wszystkie braki:)

@Mackos
Niestety na praktykę nie przyjmujemy. Ewentualnie umowa zlecenie i niepełny etat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.