Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\!WWW\WebServ\httpd-users\!SKRYPTY\logowanie\!webmade\odbiorcza.php on line
else if($_GET["co"]){ if(mysql_num_rows(mysql_query("select wiad_od from wiadomosci where wiad_id=$id and wiad_czyj=0 and wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"]))){ $wynik=mysql_query("select * from wiadomosci where wiad_id=$co and wiad_czyj=0"); //który również sprawdza właściciela wiadomości $nadawca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_od"])); } }
warunek wydaje się byc dobrze postawiony, do tego powyżej mam pochodny z usuwaniem który działa poprawnie i bez wyrzucania błędu -jest taki sam jak powyżej. Usuwałem nawet środk tamtego ifa i też jest ten błąd!
if($_GET["id"]){ if(mysql_num_rows(mysql_query("select wiad_od from wiadomosci where wiad_id=$id and wiad_czyj=0 and wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"]))){ mysql_query("delete from wiadomosci where wiad_id=$id"); //sprawdzamy czy wiadomość którą użytkownik chce usunąć faktycznie ależy do niego }
Dodam iż wszystkie dane na serwerze MySQL się zgadzają i mają pokrycie w zapytainu mysql_query. WtF to może być?
próbowałem zrobić w tamtym ifie aby wyrzucił error, ale mi nic nie wyrzuca:
$sql = 'mysql_query("select wiad_od from wiadomosci where wiad_id=$id and wiad_czyj=0 and wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"])';