Casano90_90
6.10.2011, 11:15:50
Witam serdecznie !
Piszę tutaj, ponieważ wpadłem na pomysł stworzenia sklepu internetowego, który zajmowałby się sprzedażą domen internetowych. Ja jestem w chwili obecnej w posiadaniu 7 domen internetowych. Szukam ludzi, którzy nawiązaliby współpracę i wspólnie stworzylibyśmy odpowiedni skrypt pod sklep, jak i cały projekt. Szukam osób odpowiedzialnych, profesjonalnych i którzy z pasją podejdą do projektu. Na pewno przydadzą się również ludzie, którzy zainwestowaliby odpowiednią część pieniędzy, funduszy, którzy również chcieliby wsiąść udział w tym projekcie. Pwtórze, szukam osób odpowiedzialnych, uczciwych i profesjonalnie podchodzących do swoich obowiązków. Głównym naszym i najważniejszym zadaniem, jest aby owy sklep przynosił odpowiednie dochody dla wszystkich, którzy włożyli najmniejszą cegiełkę w jego życie.
Zainteresowane osoby współpracą proszę o kontakt wyłącznie e-mail:
b.rykowski@domainsquare.pl
Pozdrawiam
Czym ten "sklep" wyróżniałby się na tle konkurencji?
92nasti
7.10.2011, 15:19:34
Szukasz głupich na lato? Szukasz ludzi który robiliby wszystko za Ciebie, wykaż się czymś, a nie oczekujesz ludzi z pieniędzmi, a sam nie dajesz nawet unikalnego pomysłu, tylko coś oklepanego.
Vhaeraun
7.10.2011, 17:09:24
Ja też właśnie nie widzę w jaki sposób to mogło by działać.
Kupiłeś 7 domen, chciałeś je sprzedać - nie udało się, a teraz chcesz otworzyć sklep z domenami ? I co, wykupisz 100 domen o różnych nazwach, będziesz płacić krocie za ich utrzymanie i liczył, że akurat trafisz na kogoś, kto będzie chciał kupić dokładnie taką domenę jaką Ty posiadasz ? Sam odpowiedz sobie na pytanie, czy gdybyś potrzebował domeny, np: "czytanienaekranie.pl" to kupiłbyś ją w cenie 2 razy droższej niż przy samodzielnej rejestracji domeny (tak na oko zakładam, że sprzedajesz dwa razy drożej niż gdyby ktoś sobie sam ją rejestrował), czy jednak zamienił trochę nazwę, lub wybrał inną domenę, np. "czytanienaekranie.eu" lub "czytanienaekranie.net" ? Plus jeszcze chcesz dzielić zyski z współpracownikami. No ja po prostu tego nie widzę
lukaskolista
8.10.2011, 19:33:50
Rozmawialem z gosciem i on szuka inwestora, kogos kto wylozy kase a nie zalozy sklep...
92nasti
8.10.2011, 21:50:08
Haha, to się uśmiałem. Widać niektórzy mają dryg do interesów ...
Stary, ludzie na przyszłościowe pomysły nie mogą znaleźć inwestorów, a Ty myślisz że ktoś Ci wyłoży kasą na jakiś sklepik, których jest od groma i trochę, bo masz 7 domen?
Co za "plan"!
Cytat(Casano90_90 @ 6.10.2011, 12:15:50 )

Głównym naszym i najważniejszym zadaniem, jest aby owy sklep przynosił odpowiednie dochody dla wszystkich
Możesz pisać po polsku? Nie jesteśmy na debacie filozoficznej.
Może założysz serwer CS'a dzięki któremu staniesz się miliarderem? Miałem kiedyś 70+ domen i nie mogłem znaleźć współpracownika(takiego który by coś doradził za darmo!) a ty chcesz zakładać "sklep" z 7?
phpion
9.10.2011, 11:13:04
Dobra panowie - starczy. Zamykam by uniknąć dalszych tego typu wypowiedzi. Jeśli ktoś jest zainteresowany to może skontaktować się z autorem wątku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.