Witam,

Nie wiem, czy znalazłeś się tutaj przez przypadek, czy z wyboru, ale mogę zapewnić, że decydując się na moje usługi z pewnością się nie zawiedziesz. Zajmuję się tworzeniem oraz modyfikacją forów dyskusyjnych. W związku z tym, bardzo chętnie podejmę się współpracy przy tworzeniu różnego rodzaju serwisów, forów internetowych itp. Jestem w stanie wykonać każde zlecenie. Gwarantuję profesjonalizm, doświadczenie, zaufanie oraz uczciwość (co w dzisiejszych czasach według mnie jest najważniejsze!).

Usługami internetowymi zajmuję się od roku 2004, odnosząc po drodze wiele sukcesów. Posiadana przeze mnie wiedza, wzbogacona doświadczeniem praktycznym, pozwala mi oferować sprawdzone usługi o wysokiej jakości. Na przestrzeni kilku lat zrealizowałem kilkadziesiąt projektów, zaufało mi wielu Klientów, którzy powierzyli opiekę nad swoimi witrynami internetowymi. Wielu zadowolonych Klientów wystawiło mi pozytywne komentarze, a nawet udzieliło referencji. Ofertę moich usług można znaleźć także w serwisie aukcyjnym Allegro.pl

Serwis zajmuje się głównie tworzeniem, instalacją oraz modyfikacją forów dyskusyjnych działających na aplikacji phpBB (phpBB2, phpBB modified by Przemo, phpBB3). Wykonujemy również style/szablony graficzne dedykowane pod tematykę strony forum.

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani prowadzeniem forum dyskusyjnego na wysokim poziomie, to zapraszam do skorzystania z moich usług. Zakres moich prac jest bardzo szeroki. Chętnie podejmuję nowe wyzwania i nie boję się realizacji ambitnych projektów.

Serwis phpBB Assistant oferuje:

- Zainstalowanie forum dyskusyjnego, założenie forum, instalowanie forum

- Przenoszenie forum phpBB, baz danych MySQL itp.

- Aktualizacje forum phpBB

- Eliminowanie wszystkich błędów, problemów występujących na forum phpBB

- Wgrywanie poprawek, łatek na forum dyskusyjne phpBB

- Zainstalowanie stylów (templates), modów, hacków, dodatków na forum dyskusyjne phpBB

- Instalowanie modyfikacji

- Projektowanie i wdrożenia szablonów graficznych pod tematykę forum dyskusyjnego

- Profesjonalne zabezpieczenie forum dyskusyjnego phpBB

- Codzienne kopie bazy danych forum

- Modyfikacje stylów, szablonów graficznych forum

- Profesjonalną konfigurację aplikacji forum

- Stałą opiekę techniczną nad forum

- Integrację forów dyskusyjnych z płatnościami online

- Pozycjonowanie forum (SEO), rejestrowanie w wyszukiwarkach internetowych i katalogach stron WWW

- Tworzenie zaawansowanych modyfikacji, modów/hacków, dodatków na potrzeby forum

- Konwersję z dowolnego skryptu forum na każde inne (np. vBulletin na phpBB, IPB na phpBB, phpBB by Przemo na phpBB3 itp.)

- Konwersję/aktualizację z wersji phpBB3 do wersji phpBB2 lub phpBB by Przemo

- Copywriter (pisanie regulaminów dla forum, tworzenie nowych działów/for/kategorii pod tematykę forum, pisanie tekstów wykorzystywanych w reklamach, materiałach promocyjnych, tworzenie oraz redakcja tekstów na strony WWW, doradztwo w zakresie SEO, mailingi, newslettery itp.)

- Pomoc w wyborze hostingu (utrzymanie strony na serwerze), pomoc przy rejestracji domeny, pomoc w uporządkowaniu dokumentacji związanej z dotychczas opłacanymi usługami (zmniejszenie kosztów) za utrzymanie strony, tj. za hosting, domeny, itp.

- Administracja serwerów

Dodatkowo serwis oferuje:

- Instalację, konfigurację, modyfikację różnych aplikacji internetowych np. Drupal, Extreme Fusion, Joomla, Mambo, MyFusion, PHP-Fusion, PHP-Nuke, WordPress, eZ publish, osCommerce itp.

- Przenoszenie różnych baz danych MySQL, stron WWW itp.

- Tworzenie skryptów PHP w połączeniu z bazami danych MySQL (wszystkie skrypty są wykonywane zgodnie ze specyfikacją PHP 5 oraz MySQL 5)

- Projektowanie baz danych

- Tworzenie szablonów aukcyjnych allegro

- Projektowanie stron WWW, zgodnych ze standardami, z wykorzystaniem technologii HTML, XHTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, od prostych stron wizytówek do bardziej rozbudowanych witryn, opartych na bazach danych czy autorskich systemach CMS

- Tworzenie wszelkiego rodzaju reklam na potrzeby Internetu (projektowanie bannerów flash, statyczne jak i dynamiczne reklamy pop-up, tworzenie reklam w technologiach flash i gif), opracowanie logotypu, logo forum, grafika itp.

Dla osób posiadających już swoje własne forum dyskusyjne polecam skorzystać z oferty jaką jest opieka techniczna nad forum. Cena miesięcznej usługi to tylko 30zł !

Podczas opieki nad forum phpBB serwis oferuje:

- Codzienne optymalizacje bazy danych forum

- Regularne kopie bazy danych forum

- Regularne kopie plików forum

- Eliminowanie bardzo drobnych błędów na forum phpBB

- Wgrywanie poprawek, łatek na forum dyskusyjne phpBB

- Regularną synchronizację for, użytkowników i bazy danych forum

- Instalację dodatkowych stylów (szablonów graficznych) dla forum phpBB

- Profesjonalną konfigurację forum

- Stałą pomoc techniczną (24h) dla wszystkich Klientów korzystających z opieki nad forum

Opieka nad forum jest wystawiona na aukcji allegro. Za pośrednictwem aukcji mają Państwo okazję zakupić tą usługę http://allegro.phpbb-assistant.com
Dzięki miesięcznej opiece technicznej możesz liczyć, że Twoje forum dyskusyjne będzie działało stabilnie, szybko oraz bezpiecznie.

Dane kontaktowe:

Adres portfolio: http://phpbb-assistant.com
E-mail: serwis@phpbb-assistant.com
Telefon: +48 505 398 720
Komunikator GG: 4002833
Komunikator Tlen: phpbb_assistant