witam więc tak mam pewien problem na który wcześniej się nie natknąłem mianowicie mam kod w php
<?php
...
print \"<FORM NAME=\"form\\" ACTION=\"loguj.php\" METHOD=\"POST\"> <br>\"; print \"<table WIDTH=\"100%\\" BORDER=\"0\" align=\"center\" CELLPADDING=\"2\" CELLSPACING=\"0\">\"; print \"<TD> </TD>\"; print \"<TD COLSPAN=2 align=\"left\\">Hasło:<br><input name=\"pass\" type=\"password\" class=\"inputbox\" size=\"20\">\"; print \"<TR valign=\"top\\">\"; print \"<TD> </TD>\"; print \"<TD COLSPAN=2> <input type=\"submit\\" value=\"Loguj\">\"; print \"</TD></TR></table></FORM>\"; ...
?>
oraz
<?php
$pass = $_POST['pass'];
$haslo = \"ppp\";
if($pass==$haslo) {
setcookie(\"admin_logged\", $id_sesji, time()+3600); header(\"location: info.php\"); }
else {
echo \"<B>Błędne hasło!</B>\"; }
?>
i na końcu strona
<?php
if($admin_logged==$sesja_usera) {
}
else {
echo \"<B>Błędne hasło!</B>\"; }
?>
a teraz problem zasadniczo powinno to działać i działa ale nie u mnie mianowicie strona wogóle się nie ładuje lecz jak bezpośrednio odwołam się do info.php to pokazuje błędne hasło a jeśli podaje hasło i poprawne to niestety nic się nie dzieje dlatego mój wniosek coś nie tak z sesją php i nie wiem czemu próbowałem już setki konfiguracji php.ini i nic więc pytam czy ktoś miał takie problemy
apache 2.0.50 php 4.3.7 mod_php i mod_ssl na końcu dodam iż ten sam problem był w apache 2.0.49