Miałem okazję wczoraj uczestniczyć w tym evencie i w sumie było całkiem fajnie. Są plusy i minusy, no ale z uwagi na fakt że wejściówka była darmowa, te minusy nie są, tak mi się wydaje, aż tak straszne

Do minusów trzeba zdecydowanie zaliczyć projektor, który niestety dość niewyraźnie wyświetlał slajdy prezentowane przez prelegentów. Ludzi było sporo, więcej niż krzeseł, czego raczej nikt się nie spodziewał

Nie było mnie na prelekcji Radka, a szkoda. Z racji że trochę wcześniej byłem na miejscu, udało mi się poznać chłopaków organizujących meetupa i w sumie pozytywnie.
Najbardziej zaciekawiły mnie interatory, czego niestety nie było widać po słuchaczach, chyba trochę odebrali to jak czarną magię

no ale z kolei, mnie przedstawienie zenda średnio interesowało, ale znów wrażenie miałem że reszta ludzi głównie przyszła posłuchać o zendzie. Tyle pytań ile było odnośnie zenda, to się w sumie Kacper chyba nie spodziewał

o hiphop for php mam swoje zdanie, no ale też było całkiem ciekawie. Nie doczekałem jedynie prelekcji Radka, bo już musiałem uciekać na pociąg, ale później mam nadzieje zobaczę sobie to na slajdach.
Fajnie gdyby następny meet.php był nieco wcześniej. Nawet @wookieb musiał zaraz po swojej prelekcji uciekać na pociąg, i nie zdążyłem mu nawet zepsuć krwi, swoim natręctwem pytań
PS @wookieb jakbyś zarzucił jakimś kodem/linkiem do kodu do task managera, o którym mówiłeś, żebym mógł zerknąć jak to rozwiązałeś, byłbym wdzięczny