Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [paypal] przycisk do poproszenia o płatność
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
peter13135
W jaki sposób mogę zrobić "przycisk" (będzie to pewnie formularz). Który wyśle konkretnej osobie prośbę o wysłanie kasy na konto paypal innej osobie ?

Widzę to w ten sposób:
Jest pewien program partnerski. Partner zbiera sobie kasę i w pewnym momencie chce wypłacić swoje zarobki na paypal. Klika na przycisk ~"daj mi kase", no i admin dostaje polecenie zapłaty.

Proszę o linki do examplów, dokumentacji, czy czegoś pomocnego.

nikt mi nie pomoże ?
Chodzi o taki "money request"
Randallmaster
A bierzesz już udział w jakimś programie partnerskim?? platnosci.pl albo paypal.pl questionmark.gif po zarejestrowaniu się na konkretnym portalu powinieneś instrukcje otrzymać jak utworzyć przycisk.
peter13135
Cytat
A bierzesz już udział w jakimś programie partnerskim?

co to ma do rzeczy ?

Cytat
platnosci.pl albo paypal.pl po zarejestrowaniu się na konkretnym portalu powinieneś instrukcje otrzymać jak utworzyć przycisk.

Co do tego mają płatności.pl ?
Mi chodzi konkretnie o paypal.pl i tylko o niego (to nie jest program partnerski).
Może masz konto tutaj, to zobacz coś takiego : https://www.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_request-money
Takie coś mam zrobić, na www żeby partner mógł zarządać wypłaty od admina, gdy nazbiera określoną sumę.

Czy takie coś jest w ogóle możliwe ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.