Witam,
Zlecę zaimplementowanie funkcji kompresowania plików do archiwum .zip w skrypcie jDownloads do CMS Joomla 1.5. Obecnie skrypt korzysta z biblioteki ss_zip, która jest wyjątkowo niezoptymalizowana - już od dawna nie jest aktualizowana, na dodatek problem z nią jest taki, że kompresuje plik w pamięci RAM, a to odpada, bo skrypt ma kompresować pliki rzędu 3-4GB, przez co gdy kilka osób zacznie kompresować, to po chwili wykorzystam całą pamięć. Prawdopodobnie wykonawca zlecenia będzie musiał zmienić w skrypcie kompresowanie pliku za pomocą biblioteki ss_zip na inną funkcję - nigdy z tego nie korzystałem, ale wydaje mi się, że najodpowiedinejsze będzie użycie funkcji exec{zip blablabla}, jako, że posiadam serwer dedykowany. Skrypt jDownlaods posiadam w wersji komercyjnej, tak więc przerabianie go jest w pełni legalne.
Cena do uzgodnienia, jednak raczej przeróbka tego skryptu nie jest strasznie trudna, więc proszę o podsyłanie ofert z ceną w granicach zdrowego rozsądku. Wybiorę najtańszą ofertę.
Poniżej obecny kod odpowiadający za kompresje. Dołączam go, by osoby zainteresowane mogły zapoznać się z tym i upewnić się, czy oby na pewno będą potrafiły wykonać zlecenie. Wydaje mi się, że to wszystko, może gdzieś jeszcze się odnosić, nie sprawdzałem:
http://pastebin.pl/d10115875f73ce65ba92d99e3a0602e7
Cały skrypt podeślę osobie, którą wybiorę do wykonania zlecenia.
Kontakt na PW.