Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Drobne poprawki w kodzie xHTML/CSS
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Manfred
Zlecę drobne poprawki w kodzie xHTML/CSS

Poniższy opis jest bardzo ogólnikowy, więcej informacji i dokładne instrukcje oczywiście prześlę osobom zainteresowanym.

1. Dostosowanie ogólnodostępnego pluginu pokazu slajdów (http://www.twospy.com/galleriffic/) wg. moich zaleceń. Mam na myśli zmiany w kodzie xHTML/CSS nie jQuery.

2. Dorobienie podstrony w gotowym projekcie. Gdy zlecałem wykoanie designu, a następnie pocięcie go, zapomniałem o jednej podstronie, której dorobienie chciałbym zlecić. Nie ma tu mowy o pracy grafika, mam wszsytkie gotowe elementy w xHTML i CSS, które trzeba poskładać w całość.

3. Dorobienie elementu w gotowym designie. Podobnie jak wyżej, ale nie chodzi mi tu o całą podstrone, a jeden boks (jest boks logowania, ale nie ma "po zalogowaniu", który trzeba by było zrobić).

Tak jak pisałem wyżej, osobom zainteresowanym podeślę więcej szczegółów.

WAŻNE! odpowiedzi tylko na maila: nesckk małpa gmail kropka com
nie sprawdzam PM
priver
Jak na tym forum wpsisuje sie nowy temat wpisuje i nie nigdzie klawisz wysli slij czy opublikuj ale ułomny portal
johny_s
Cytat(priver @ 26.01.2012, 22:30:00 ) *
Jak na tym forum wpsisuje sie nowy temat wpisuje i nie nigdzie klawisz wysli slij czy opublikuj ale ułomny portal

jak sie pisac po polsku nie potrafi to czytac pewnie tez nie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.