Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czemu zaznaczone elemety w PhpMyAdmin nie chcą mi się usunąć?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Saki
Mam dość dziwny problem, Bo nie chcą mi się usunąć zaznaczone elemety w PHPMyAdmin.
Zaznaczam elemety do usunięci klikam na usuń i pokazuje mi że zadne elemety nie zostały zaznaczone.
Możecie zobaczyć to na filmie: http://db.tt/CqPZEn0w

Aktualizacja do phpmyadmi 3.5.0 nic nie pomogło
Uriziel01
Na jakimś serwerze klienta także miałem taki błąd (nie pamiętam wersji PMA niestety), na szczęście dotyczy to tylko interfejsu graficznego, więc możesz sobie spokojnie zapytaniem je usunąć. Z tego co pamiętam bez problemu działało także usuwanie pojedyńczych elementów, ale nie przez checkbox'a tylko przez link bezpośredni.

P.s-Ahhhh swoją drogą cała wypowiedź miała wydźwięk że jest to zapewne błąd w samym PMA na pewnych konfiguracjach.
by_ikar
Nie wiem jaką przeglądarką próbujesz to zrobić, ale domyślam się że safari (widzę że to mak). Normalnie powinno pojawić ci się potwierdzenie "czy na pewno chcesz usunąć", wraz listą rekordów które chcesz usunąć. Może to być błąd w JS, dlatego spróbuj inną przeglądarką i zobacz czy będzie ok.
Saki
Cytat(by_ikar @ 26.02.2012, 12:38:42 ) *
Nie wiem jaką przeglądarką próbujesz to zrobić, ale domyślam się że safari (widzę że to mak). Normalnie powinno pojawić ci się potwierdzenie "czy na pewno chcesz usunąć", wraz listą rekordów które chcesz usunąć. Może to być błąd w JS, dlatego spróbuj inną przeglądarką i zobacz czy będzie ok.

Na Macu nigdy nie używam Safari...
Na Firefox na jednym serwerze usuwa bezproblemów, tylko na tym drugim dedyku nie chce mi usuwać rekordów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.