Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][PHP]CKeditor się nie wyświetla
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Lampek
Witam
Mam taki problem otóż mam pobieranie plików z katalogu i po kliknięciu edycji któregoś z plików wyświetla się ckeditor do edycji zawartości. Problem polega na tym, że jak pracowałem na localhoscie to wszystko działało, a po przerzuceniu stronki na server i kliknięciu edytuj ckeditor się w ogóle nie pojawia nic się nie wyświetla. Wiecie może jak sobie z tym poradzić?
peter13135
Może zapodaj link do tej strony, bo tak z kuli to trudno teraz wywróżyć.
Lampek
Z wyświetlaniem sobie już poradziłem ale teraz mi wywala
Warning: fopen(/home/rafal/streetwars.pl/index2/) [function.fopen]: failed to open stream: Is a directory in /home/rafal/streetwars.pl/index2/panel.php on line 40

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rafal/streetwars.pl/index2/panel.php on line 41

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/rafal/streetwars.pl/index2/panel.php on line 42
peter13135
Plik nie istnieje smile.gif
Lampek
Ale to dziwne bo pobiera liste wszystkich plików z katalogu ale już zapisać go nie chce bo nie istnieje ?
peter13135
No kurczę... ale skąd mamy to wiedzieć questionmark.gif
Pokazał byś kod. Wróżki już nie istnieja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.