Zlecę wykonanie kilku prostych mechanizmów dla strony.
Wykonuję prywatny portal i jako, że programuję hobbystycznie, dopiero wtłaczam się w php (wcześniej Cpp) to
nie chcę tracić czasu na szukanie pewnych rzeczy w google, gdzie często jest burdel i przestarzałe informacje, dlatego
wolę zapłacić za wykonanie kilku prostych rzeczy w celu szybszego poznania "mechaniki kodu".

Konkretnie interesuje mnie:
-Facebook API:
1)skonfigurowanie prostej aplikacji facebook'a i podłączenie logowania na jakąś stronę z wykorzystaniem konta facebook.
Dodatkowo jedna zakładka do strony typu "Hello World", gdzie dostęp ma się dopiero po zalogowaniu.

2)Pobieranie do bazy danych informacji z facebook'a z podłączeniem np. 1 własnej kolumny np. - ID_NA_STRONIE/FB_MAIL/FB_ID

-Proste skrypty:
3)W przypadku wypełnienia includowanego do strony formularza zawartego w funkcji echo''; chcę wyświetlać wynik logowania na tej samej stronie a nie wywoływać inną strone poprzez submit w 'action' do kolejnego pliku php.

Przypuszczam, że powyższe dla średnio-zaawansowanego będzie proste do wykonania i nie zajmie więcej jak 30min, zwłaszcza jeśli ktoś wykonał wcześniej coś podobnego, to zrobi tylko kopiuj/wklej i doda stosowne komentarze.

Ofertę, czyli cenę proszę przesyłać na priv odnosząc się oddzielnie do w.w. punktów. Dodatkowo można podać cenę korków online przez skype'a, ale wtedy proszę podać swoje referencje. Odpowiem tylko na wybraną/wybrane oferty.